|
Jeśli myśli pobiegną dalej i zorientujesz się za pół ldka masz już za sobą to można spróbować przez samo destrukcje podczas LD Sprowokowałem czołówkę z tirem trzy krotne raz, oddychanie pod woda za każdym razem chwilowa ciemność (ciągłość świadomości zachowana) uczucie przemieszczania się i zawsze lądowałem na pograniczu raz oddzielony w połowie od CF innym razem w trakcie oddzielania. Metoda, co prawda dość drastyczna, lecz bardzo skuteczna. Lecz powiem Tobie ze obecnie z niej nie kożystam, ponieważ już dwukrotnie w LD prowokacje czołówki zderzenia z samochodem w ostatnich chwilach ten ze obiekt skręcał. Obecnie podczas świadomego snu wystarczy ze mocno pomyśle o wyjściu z ciała fizycznego i od razu jestem przeniesiony do CF, lecz albo w etapie odklejania się bądz w głębokim transie ew. w stanie wibracji(Jak na razie skutkuje) Metoda z LD do OBE tez nie jest prostym przejściem, co prawda dzięki niej poznasz te słynne "wibracje" proces odklejania, ale później często wrzuca cię z powrotem w wir świadomego snu,(lecz nie zawsze) Zgodzę się mimo wszystko ze jest świetnym ułatwieniem dla początkujących i zapewne warto próbować i tej drogi do kurtyny ktura jest bardziej dostępna i posiada wieksze luki do wymiaru obe
|