oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Aby Napewno?
Free_Man
post 09.01.2011 - 12:29
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Dosyć długo mnie tutaj nie było ale wróciłem ;D

Wczoraj a w zasadzie dzisiaj bo była to godzina 4 coś ;O poszedłem spać (przedtem siedziałem przed kompem) normalnie położyłem się spać bez jakichś tam zamiarów wychodzenia...
Wkrótce po zaśnięciu miałem sen sen normalny ale w pewnym momencie przebudziłem się w nim znaczy odzyskałem świadomość przynajmniej tak mi się wydaje ;) I powiedziałem sobie chwila przecież będąc we śnie mogę wyjść z ciała no i mówię no to wyjdę a co mi tam może się uda nagle ciemność przed oczami i wibracje nagle pojawił się obraz że jestem u mnie w pokoju ( wtedy spałem u siostry w pokoju obok). Obok mnie były 2 lapki na których była strona internetowa siedziałem na łóżku na którym znajdował się koc. Pomyślałem że coś jest nie tak i ocknąłem się. Jak myślicie ld czy obe? jeśli nie obe to na pewno ld bo byłem świadomy i zmieniłem sen tal jakby no ale te wibracje ? ;p Już raz wyszedłem ale te wibracje były chyba mocniejsze wypowiedzcie się na ten temat :-]
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rasta Reggae Man
post 09.01.2011 - 17:47
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nie jestem powiem co do oobe , ale i na ld wygląda to trochę dziwne . Wydaję mi się , że moja wiedza jest zbyt mała , żebym mógł to tak profesjonalnie określic . Zawsze jest to jakieś pozytywne doświadczenie i jakiś większy krok w przód do oobe . Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park