oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Lina/wyciągarka, technika dla leniwych, albo dla batmana
makyo
post 22.01.2011 - 23:28
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Witam,
Nie jestem pewien, czy post piszę w dobrym miejscu. Jeśli nie, to przepraszam i proszę o przeniesienie go tam gdzie trzeba.

Do rzeczy:)

Wszyscy chyba słyszeli o technice liny, która ma pomagać w oobe.
Może i dobra to technika, ale dla mnie trochę zbyt wymagająca. Mięśnie rąk mi się napinają i relaks ucieka:/

Wymyśliłem, że zamiast machać rękami, to można podpiąć się pod wyciągarkę i ona zrobi za nas całą robotę:)
chodzi mi o taki sprzęt:
http://www.youtube.com/watch?v=3y1uH0vY9y4...feature=related

skoro taka wyciągarka da radę jeepowi, to naszą świadomość też powinna udźwignąć:)

może komuś to ułatwi sprawę wychodzenia.

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
makyo
post 23.01.2011 - 14:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Dzięki za zainteresowanie moim tematem.
Dawano temu jak dowiedziałem się o oobe, zacząłem ćwiczyć linę, trans i miałem nawet jakieś wyniki (żadnych dalekich podróży, ale unoszenie na wyrkiem się zdarzało :) ). Nie do końca podobały mi się wibracje i zacząłem sobie wgrywać do głowy różne schizy(religijno-demoniczne). W końcu stwierdziłem, że nie chcę mieć już do czynienia z wibracjami i ustały.
2 lata temu zacząłem czytać książki Pana Roberta i wszystko zaczęło mi się układać w głowie. Zrobiłem kurs Gateway, ale chyba zbyt pobieżnie i efektów w postaci oobe nie miałem. Pomimo ponownego zaprzestania ćwiczeń, kurs wywarł na mnie bardzo duże wrażenie. Przede wszystkim nauczyłem się relaksować :) Jeśli ktoś ma problem z biegającymi myślami, to szczerze polecam ćwiczenie f10. Faktycznie ciało śpi, a umysł robi się jakiś bardziej pozbierany:)

Teraz wracam do gry! Znów robię kurs gateway,słucham nagrania gourishankar, ćwiczę swoja wyciągarkę i energetyzuje ciało. Muszę wyjść i sprawdzić co tam jest!:)

Pozdrawiam

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park