oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanie O Sen, LD a OOBE itp.
Conchita
post 02.07.2007 - 10:40
Post #1

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Zamiast snucia teorii opiszę pewne swoje doświadczenie w tym temacie. Wnioski każdy wyciągnie sam. Rozszerzcie to także na LD/ OOBE w czasie rzeczywistym/ OOBE w innych obszarach itp...

W nocy po "zaśnięciu" zdałam sobie sprawę z tego, że kołyszę się w ciele… Tzn. widzę swoje fizyczne ciało pode mną leżące nieruchomo, ciemność, moje łóżko, wszystko tak jak było przy zasypianiu. A ja wychylam się raz w jedna stronę raz w drugą – kołyszę się na linie wychodzącej z czubka głowy i z dołu ciała.

Po chwili przełączyłam się wewnętrznie i znalazłam się już w innym pokoju, nie było tam mojego ciała fizycznego, takie OSPUO. Kołysząc się tak samo czytałam sobie książkę. Była to bardzo specyficzna książka – z czystymi stronicami, które moja podświadomość zapełniała wierszami i myślami.

Przypomniałam sobie znów o moim ciele i poprzednim stanie. Przełączyło mnie i byłam… w moim pokoju, noc, cisza i moje ciało fizyczne pode mną.

Wróciłam do stanu świadomości wizji z książką i tam zaczęłam dalej działać. Wstałam itp.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mavej
post 02.07.2007 - 11:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

ciekawe, to tak jak byś była poza kilkoma ciałami naraz i postrzegała raz z tego raz z innego, w zależnosci do którego przelałaś swoja swiadomość.
ja mam często jak rozmawiam przez telefon że jednocześnie jestem tu i teraz i jednocześnie tam gdzie przebywa moj rozmówca, czyli wniosek że jestem z nim mentalnie i moze jeszcze innym cialkiem ;)
Pozdrawiam :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park