|
|
30.01.2011 - 23:20
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam wszystkich :)
Sama nie wiem czy jestem początkująca czy nie. W sumie wszystko zaczęło się dość ostro i gwałtownie. Bardzo silne OBBE i LD nieco mnie wystraszyło (w sumie to bardzo). Przechodziłam obudzenie świadomości czyli indywiduacje osobowości prawie że książkowo. Czucie zapachów na odległość w śnie wszystko bardzo wyraźne: smaki, zapachy, kolory itd. Budziłam się w nocy w swoim łóżku, a w progu stała postać, zapewne mój cień. Początkowe doświadczenia masakryczne. Od 15 lat medytuje, "medytuje" to dumnie brzmi i aż 15 lat ;) tak naprawdę czysta przyjemność z wyciszania umysłu chwila relaksu dodatkowo przyjemne uczucie albo wrażenie jakbym się robiła bardzo duża :). No ale do rzeczy czytać zaczęłam niedawno Sugiera i Monroe, wcześniej Stainer. Mam dość mocno poczyszczoną podświadomość w chwili budzenia się świadomości zrobił się porządek, więc tego typu książki traktuje lightowo. Twierdze dziś że wszystko zaczyna się na naszym umyśle i kończy, po tych ostrych doświadczeniach przestałam wierzyć w siły wyższe, oprócz swojej własnej rozbudzonej i zintegrowanej Jaźni chociaż słowo Chrystus pomogło mi nie raz w sennej opresji :P. Pokonałam wszelkie już chyba strachy senne i mary. Walczyłam z potworami które wgryzały mi się w głowę, demonami i innymi bzdurnymi tworami umysłu ( strach chyba trzeba samemu pokonać nikt Ci nie pomoże, tak naprawdę to strach przed samym sobą ). Ostatnio miewam przyjemne Ld ucząc sie pływać na falach lub OBBE kiedy wychodzę ze swojego łóżka i latam po nocy jak szalona :D. Kiedy niezbyt wyraźnie widzę swoje ciało wystarczy się się skupię na dłoniach i mam obraz. W śnie wiem że śpię i wiem że wszystko co się dzieje jest wytworem mojego umysłu mogę dowolnie modelować przestrzenią trochę jak incepcja np. ostatnio śledził mnie jakiś samochód, ja leciałam nad nim wiedziałam żę to wytwór, więc otworzyłam kilka budynków tworząc dodatkowy kawałek autostrady, samóchód wjechał w budynki, a ja zamknęłam przestrzeń pozbywając się lęku. Zrobiłam to z niebywałą lekkością w pełni świadoma tego że śpię i że to mój lęk. Było bosko :D. Kiedy chce mieć ld lub OBBE raczej większość dnia mam jasny rozbudzony umysł, przed snem również. Stosuje kilka swoich dziwnych sposobów które mi pomagają. Oczywiście nie zawsze jestem świadoma w śnie, czasem się nie udaje, a czasem jestem zbyt zmęczona całym dniem i marze tylko o tym by zasnąć i nie jest już ważne wtedy dla mnie czy świadomie czy nie. Na razie to by było na tyle..pozdrawiam :) |
|
|
|
andrzej93 "Stosuje kilka swoich dziwnych sposobów któ... 02.02.2011 - 12:02
antewasin Przyznaje że ostatnio jestem zapracowana kładę ... 03.02.2011 - 16:11![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |