oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Jazda Samochodem Jest Przeszkodą Dla Oobe?
Kiraa
post 02.07.2007 - 18:36
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hej. Nie wiem, czy gdzieś już o tym mówiono, ale te pytanie nie daje mi spokoju. Może i to głupie, ale czy podczas jazdy samochodem można doświadczać OOBE? Czy ruch CF mógłby być przeszkodom przy wychodzeniu z niego? To dla mnie ważne, bo za parę dni wyjeżdżam nad morze i podróż będzie trwać ok. 10 godzin, a nie chcę tego czasu zmarnować;)

Pozdro

********************************************************************************

,, Próbuję uwolnić twój umysł. Ale mogę wskazać ci tylko drzwi. Sam musisz przez nie przejść. "
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 02.07.2007 - 19:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

No no ,widzę wysoko sobie stawiasz poprzeczkę , zdaję mi się aż za wysoko , moim zdaniem bedzie wyglądało jak trening koncentracji , na wyjście się nie nastawiaj , choć przy zasypianiu w samochodzie łatwo o WILD'a
szum kół nie pozwala zasnąć, najlepiej na tym się skupić. Proponował bym być po prostu świadomym przez cały okres podróży , to jest szczytny cel utrzymać świadomość przez 10 godzin podróży .
p.s
Ludzie e ciepłym łóżku z świadomością że nic im nie przeszkodzi , z komfortem czasowym .............wyjść nie dają rady ............ wyciągnij wnioski (:
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park