oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Alfa ''romeo'' Ford ''focus '' 10 ;), znajdź różnice pomiędzy tymi stanami
SORROW
post 02.07.2007 - 09:52
Post #1

Guests

Witam .Ciężko jest w/g własnej skali ocenić i odróżnić te dwa stany : ALFA i FOCUS 10 .
Jak z Waszego punktu widzenia one wyglądają .Czym się różnią , czym charakteryzują , ale nie ''książkowo'', a według własnych doznań .
Poza tym - jakieś podpowiedzi , rady ??/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
starr
post 02.07.2007 - 23:10
Post #2

Guests

U mnie jest tak ,ze gdy osiagam stan alpha to bardzo mocno mi dragaja oczy, niemalze lataja na boki jak przy ataku epilepsji.Ostatnio mialem wrazenie jakby ktos mi je wciskal do srodka(mialem tez widok przed oczami ktory sie oddalal i przyblizal zgodnie z ruchem oczu).Zwykle alpha trwa krotko, po nim przechodze w f10.To jest takie charakterystyczne uczucie sztywnosci ciala, czasem nawet lekkiego bolu napietych miesni.Odczuwam tez fale ciepla i mrowienia.Chyba najbardziej wchodza w ten stan moje ramiona.Ostatnie mialem wrazenie ,ze otoczone jakas ciepla gesta substancja.
Pytanie ode mnie: co robicie gdy osiagacie f 10?Ja stosowalem wizualizacje-metode liny, jednak bez rezultatow.Innym razem wizualizowalem sobie ,ze unioslem sie cialem w pozycji takiej jakiej bylem twedy-lezacej, wyobrazalem sobie ,ze latam sobie nad miom miastem:nad ulicami, bulwarami, nad pobliskim lasem.W pewnym momencie mialem uczucie "odplywania", ruchu, jednka szybko mi ono odeszlo.Bede musial to jeszcze pocwiczyc, moze to nastepna metoda na wyjscie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park