Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> I Ciagle Nic :(
alladyn21
post 18.02.2011 - 23:53
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2162

Panowie i jeśli sa tu jakies Panie to tez. prosze was o pomoc. Nie mam muz sily raz jeden jedyny raz w zyciu udalo mi sie osiagnac wibracje przez wyobrazanie sobie pkt nad glowa a potem za nia. Za zadne skarby swiata nie moge tego znow powtorzyc.

Oto co robie.

1 klade sie kolo godziny 22/23 na plecach i leze mysle o dupereleach staram sie wyciszyc... Wlasnie minelo 50 minut i sie poddalem.. Wczoraj lezalem tak 2 godziny.

2 moje cialo robi sie ciezkie, i w sumie tlko to sie zmienia... Caly czas piszczy mi w uszach. Czern czasmi sie powieksza.. A w dodatku prawe oko lekko otwiera mi sie samo... Co piekielnie mnie denerwuje.... I rozprasza

3 zaczynam prosic moich kolegow o pomoc ale nic to nie daje mimo ze wierze ze on naprawde istnieja. Czasami mam dziwne fale gorąca.

4 wyobrazam sobie ten pkt nad glowa potem za ale nic to nie daje... Czasami tylko lekkie uczucie na kawalku glowy.

Co robie zle? O czym zapominam...

Prosze o czysta i szczera pomoc, wlasne spostrzezenia, o cos co w finale mi pomoze...

Pozdrawia.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kira0sama
post 19.02.2011 - 20:09
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8294

Ja też tylko raz osiągnąłem wibracje i to tą samą techniką. Zdarzyło mi się to tylko raz ale pewnie dla tego, że trochę brak mi motywacji do dalszych prób... nie miałem z tym większych problemów ale zwyczajnie mi się nie chce :) Zamiast tego rozluźniam się, zamykam oczy i staram się doskonalić swoją wyobraźnię oraz pozostawać świadomym i nie zasypiać jak najdłużej :) Nie wiem czy mi to coś da ale po tym jestem dziwnie spokojny i lepiej mi się myśli (dobrze przed wyjściem do szkoły). Ja po kilku próbach (nieudanych) osiągnąłem te wspomniane wcześniej wibracje ale zwyczajnie sobie odpuściłem. Nie wiem czy jest warto żeby tak fanatycznie pragnąć OOBE. Co ma się stać to się stanie, a może po kilku dniach, tygodniach, miesiącach czy latach zrozumiem co trzeba zrobić żeby wyjść. Nic na siłę i tobie polecam to samo.

PS. To do alladyn21
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic