oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Lewitacja, wieżycie w to?
lewitacja
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 42
Goście nie mogą głosować 
Monaliz
post 15.02.2011 - 23:10
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

wierzycie w lewitacje?

co myślicie o tym? :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Wy2oq7O6Kfw...feature=related
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kira0sama
post 20.02.2011 - 16:37
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Lol wy nic nie kapujecie... Mi nie chodziło o jakieś super, ekstra, ultra moce typu latanie, no nie wiem... strzelanie laserem z oczu...

CYTAT
serio?to osiągnij moce psychiczne to przekonaz się co jest możliwe,niestety nie wiem jak te moce osiągnąć(trzeba liczyć na fuksa)

Twoja reakcja wydaje mi się, że jest trochę dziwna i nie na miejscu bo to jest forum o zjawiskach paranormalnych...

Z pierwszej części twojej wypowiedzi (od początku do przecinka) można wywnioskować, że zaprzeczasz istnieniu takowych zjawisk, dalej zastanawiasz się jak je osiągnąć więc wg. mnie jest to trochę nielogiczna wypowiedź... Co do tego fuksa w nawiasach to wydaje mi się, że masz zbyt mało wiary w siebie. Opanowanie rzekomych mocy (rzekomych bo też w pełni nie jestem w stanie stwierdzić czy one istnieją lecz ich także nie wykluczam) wymaga miesięcy, lat treningu (tak mi się wydaje ale pewnie zdarzają się wyjątki). Nie wiem o co ci tak na prawdę chodziło pisząc tamtego posta a to są moje tylko i wyłącznie domysły wywnioskowane z zawartej w nim treści. Nie wiem, nie jestem psychologiem, chodzę dopiero do technikum i to do gastronoma więc nie jestem zbyt.. hmm.. no nie wiem jak to ująć xD... kumaty? to chyba dobre określenie :) .Jakby były jakieś wątpliwości co do mojej wypowiedzi to proszę pisać, jestem otwarty na nowe interpretacje i wytłumaczenia i nie obrażam się szybko.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
7 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park