Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Moje Pytania I Doświadczenie..
tekla5500
post 20.02.2011 - 15:39
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8350

Siemacie! Mam do was kilka dręczących mnie pytań. Ale to potem.. Interesuję się OBE nie uważam tego za nic złego, bardziej za możliwość pomocy bytów Inteligentnych w Astralu [głónie po to chcę go odwiedzić].
Dzisiaj w nocy się relaksowałam, w dzień zrobiłam pare ćwiczeń tzn. medytowałam. I doświadczyłam czegoś zajebistego. Pierwszy raz to przeżyłam, mianowicie wibracje na całym ciele. Zaczęło się od dłoni a potem takie fale energi , największy bezwład czułam w dłoniach. A potem bardzo szybkie bicie serca i wzmożony ruch gałek ocznych, to było nieprzyjemne i utrudniało mi dalszy trening. Czułam jakby moje gałki się obracały, jak by prubowały wyjść [może dlatego, że silnie skupiałam wzrok na jednym punkcie].
Stało się to gdy poprosiłam mojego Anioła Opiekuna aby mi pomógł wyjść - wtedy błyskawicznie to poczułam. I te smugi światła przed oczyma .. całkiem fajne przeżycie :))))
Myślę, że by się udało gdyby nie wątpliwość co spotkam po drugiej stronie - tego się tylko boje.
Co to było? Czy byłam na dobrej drodze?

A teraz pare pytań.

1.Interesuje mnie najbardziej podróż po świecie fizycznym. Chciałabym wyjść z ciała i pochodzić po domu, zobaczyć co robi mama np. w kuchni. Polatać nad miastem, poobczajać ludzi. ;D I tu pytanie. Czy to co zobaczę będzie prawdą? Czy ja NAPRAWDĘ będę latać nad miastem, czy to co zobaczę będzie się działo w świecie fizycznym czy będzie to tylko projekcja mojego umysłu?

2.Czy podróżując np. po swoim domu będę widzieć kręcących się tu i tam zmarłych [tego się troszeczkę obawiam]. Oglądałam wywiad w którym babka widziała jakiegoś demona nad swoim łóżkiem.

3.Kiedy wyjdziemy z ciała i będziemy widzieć swoje leżące na łóżku czy musimy wchodzić do Astrala? Lub czy możemy robić takie przejścia. Z Astrala do świata fizycznego?

I jeszcze ten filmik. Bardzo proszę, jest krótki czy mniej więcej widzi się to co jest tu pokazane?? Czy tak to wygląda? [pytam tych którzy już tego doświadczyli]. :
http://www.youtube.com/watch?v=32k7psnibyM...feature=related
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Rasta Reggae Man
post 20.02.2011 - 18:50
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8253

"OOBE" nie jest tak straszne jak ten filmik , a z resztą niech pomoże ci ktoś bardziej doświadczony ode mnie pozdrawiam serdecznie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic