Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Moje Pytania I Doświadczenie..
tekla5500
post 20.02.2011 - 15:39
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8350

Siemacie! Mam do was kilka dręczących mnie pytań. Ale to potem.. Interesuję się OBE nie uważam tego za nic złego, bardziej za możliwość pomocy bytów Inteligentnych w Astralu [głónie po to chcę go odwiedzić].
Dzisiaj w nocy się relaksowałam, w dzień zrobiłam pare ćwiczeń tzn. medytowałam. I doświadczyłam czegoś zajebistego. Pierwszy raz to przeżyłam, mianowicie wibracje na całym ciele. Zaczęło się od dłoni a potem takie fale energi , największy bezwład czułam w dłoniach. A potem bardzo szybkie bicie serca i wzmożony ruch gałek ocznych, to było nieprzyjemne i utrudniało mi dalszy trening. Czułam jakby moje gałki się obracały, jak by prubowały wyjść [może dlatego, że silnie skupiałam wzrok na jednym punkcie].
Stało się to gdy poprosiłam mojego Anioła Opiekuna aby mi pomógł wyjść - wtedy błyskawicznie to poczułam. I te smugi światła przed oczyma .. całkiem fajne przeżycie :))))
Myślę, że by się udało gdyby nie wątpliwość co spotkam po drugiej stronie - tego się tylko boje.
Co to było? Czy byłam na dobrej drodze?

A teraz pare pytań.

1.Interesuje mnie najbardziej podróż po świecie fizycznym. Chciałabym wyjść z ciała i pochodzić po domu, zobaczyć co robi mama np. w kuchni. Polatać nad miastem, poobczajać ludzi. ;D I tu pytanie. Czy to co zobaczę będzie prawdą? Czy ja NAPRAWDĘ będę latać nad miastem, czy to co zobaczę będzie się działo w świecie fizycznym czy będzie to tylko projekcja mojego umysłu?

2.Czy podróżując np. po swoim domu będę widzieć kręcących się tu i tam zmarłych [tego się troszeczkę obawiam]. Oglądałam wywiad w którym babka widziała jakiegoś demona nad swoim łóżkiem.

3.Kiedy wyjdziemy z ciała i będziemy widzieć swoje leżące na łóżku czy musimy wchodzić do Astrala? Lub czy możemy robić takie przejścia. Z Astrala do świata fizycznego?

I jeszcze ten filmik. Bardzo proszę, jest krótki czy mniej więcej widzi się to co jest tu pokazane?? Czy tak to wygląda? [pytam tych którzy już tego doświadczyli]. :
http://www.youtube.com/watch?v=32k7psnibyM...feature=related
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kira0sama
post 20.02.2011 - 22:01
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8294

A ja słyszałem, że można zostać zaatakowanym ale nie rozumiem co nam się może stać... Zadałem już to pytanie wcześniej na forum ale w skrócie dostałem odpowiedź "po prostu zostaniesz zaatakowany"... żadnych innych odpowiedzi nie dostałem.
Profile CardPM
+Quote Post
Bilu
post 21.02.2011 - 09:22
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8147

CYTAT(kira0sama @ 20.02.2011 - 22:01) *
A ja słyszałem, że można zostać zaatakowanym ale nie rozumiem co nam się może stać... Zadałem już to pytanie wcześniej na forum ale w skrócie dostałem odpowiedź "po prostu zostaniesz zaatakowany"... żadnych innych odpowiedzi nie dostałem.

Jak Cię zaatakują, to najwyżej zabiorą trochę energii, co zaowocuje gorszym samopoczuciem.
Nic więcej Ci nie grozi.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic