oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Jestem Az Tak Beznadziejny?
Saber
post 21.10.2006 - 07:01
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

O OOBE dowiedziałem sie pare dni temu , ale nie mialem za bardzo kiedy cwiczyc , przedwczoraj zdawalo mi sie ze przez chwile czulem wibracje , a dzisiejszej nocy totalna klapa , polozylem sie o 21 , wstalem o 3 , o 4 polozylem sie znowu , probowalem osiagnac stan releksacji , ale nie moglem , wiem ze aby osiagnac wibracje nalezy skupic sie na ciemnosci przed oczami , lecz gdy ja to robie zaczynaja bolec mnie oczy i brew zaczyna mi skakac, chyba jestem za bardzo zwiazany do ciala fizycznego , mam glupie pytanie gdy skupiacie sie na ciemnosci to jak to robicie skupiacie wzrok na ciemnosci znajdujacej sie przed wami , czy rozluzniacie sie calkowicie i koncentrujecie sie na ciemnosci "wyobrazonej" , nie wiem jak to nazwac....... chyba jestem poprostu kompletnym beztalęciem.....myslalem ze w drugim swiecie bede mogl byc wreszcie soba i byc wolnym.... szkoda ze nie potrafie sie wyzwolic.......... wiem ze moze troche ciezko zrozumiec o co mi chodzi.... wiec poprostu spytam , jaki jest najlepszy spobo na osiagniecie wibracjii , jak juz osiagne wibracje to dopiero bede sie martwil wyjsciem
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Saber
post 21.10.2006 - 12:52
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

a wlasnie sobie przypomnialem cos..... jakos w czerwcu tego roku , zasnalem z sluchawkami na uszach , lezalem na boku. Nagle obudzilem sie znaczy , tak mi sie wydawalo . czulem jakbym mial 100 kg na sobie i jakies prądy(?) na policzkach ktore rozchodzili sie po calym ciele , najsmieszniejsze jest to ze widzialem siebie lezacego obok (przez jakas minute) caly czas slyszalem pisk i krzyk w uszach , potem jakbym znowu widzial z fizycznej perspektywy ale dalej nie moglem sie ruszac dopiero po jakis 5 minutach poderwalem sie usiadlem , gdy polozylem sie znowu znowu czulem ta dziwna energie , teraz wydaje mi sie ze moglby to byc wibracje sam nie wiem.....jak myslicie czy moglo to byc oobe? bo jesli tak to zaluje ze nie wiedzialem o tym wczesniej bo moglbym wykorzystac okazje spontaniczego OBE..... to co sadzicie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park