oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ..jak Daleko Pada Ciało Od Ciała ...:)
raq78
post 25.02.2011 - 14:46
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Moje doświadczenia z odmiennymi stanami świadomości były różne,począwszy od świadomego śnienia.Zawitałam na forum zupełnie przypadkiem,bowiem poszukiwałam info o R.Monroe,natknęłam się na link i wylądowałam tutaj :).Nie wierzę w zbiegi okoliczności czy też przypadki,ponieważ zawsze coś co się dzieje ma swoje ukryte znaczenie.
Jestem pełna podziwu dla nas ,ludzi,gdyż samo to forum dowodzi,że ludzka świadomość ewoluuje i budzi się do dalszych zadań czy też wyzwań ,jakie niesie ze sobą ta potężna machina zwana potocznie życiem.

Zastanawialiście się kiedyś,na jaką odległość można oddalić się od swego ciała fizycznego?Huna twierdzi,że jesteśmy powiązania z ciałem za pomocą sznura aka,więc gdy sznur zostaje przerwany następuje śmierć.Niestety nie mogłam doczytać się ,czy ten sznur powiązany jest tylko z ciałem eterycznym ,czy z obydwoma i eterycznym,astralnym no i w koncowym efekcie dociera do fizycznego.
Ciekawi mnie to z uwagi na podróże astralne ,czy aka może ograniczać w jakiś sposob poruszanie się w astralu,oraz czy to zupełnie jest bez znaczenia?Jak myślicie?
Wydawało by się naturalnym,że jeśli wychodzisz z ciała to nie jesteś ograniczony przez nic.......podobno.....
Jednak czy jest tak do końca?pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 25.02.2011 - 17:50
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

sadomasochizm tego osobnika, pozdrawiam i witam w tych jakze dziwnych okolicznosciach hee
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park