oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Atomy - Wibracje, poczuj to
makyo
post 27.02.2011 - 01:13
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Witam,
Mam problem z odczuwaniem wibracji i zacząłem szukać jakiejś metody, żeby się na nie wyczulić. Przypadkiem natrafiłem na filmik "przekroczyć horyzont zdarzeń"(bardzo ciekawy materiał:) ), koleszka wspomina w nim o ciekawej medytacji.

We wszechświecie jest 0,0000001%(mogłem się pomylić w ilości zer:) ) materii, a reszta to próżnia, należy sobie uświadomić, że to samo jest z naszymi ciałami. Koleś twierdzi, że jeśli wyobrażamy sobie nas samych zbudowanych z milionów komórek, to łączy nas to z energią ziemi. Jeśli wyobrazimy sobie, że te komórki zbudowane są z miliardów wirujących atomów to połączy nas to z energią naszego układu słonecznego. A jeśli wyobrazimy sobie, że atom zbudowany jest z protonów i innych takich mega małych wynalazków, to połączymy się energetycznie z galaktyką:)

Nie ma znaczenia z czym się łączymy, ale wyobrażanie sobie swojego ciała zbudowanego z miliardów maleńkich wibrujących atomów pomaga czuć wibracje! ...przynajmniej mi :)
Można sobie np. wyobrazić, że te atomy przyspieszamy:)

Myślę, że jest to fajne ćwiczonko i chciałem się podzielić. Może to komuś w czymś pomoże.

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Wulfen
post 27.02.2011 - 18:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT
Taki Nassim był bardzo potrzebny, aby wprowadzić pewien ład i porządek w świat naukowy

Kto ci takich bzdur naopowiadał?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park