oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nie Rozróżniam Już Wyjść Od Snów
bachu
post 29.06.2007 - 12:02
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam i znowu mam jakiś chory problem. Opisze dzisiejsze doświadczenie.

Spie, nagle widze jakąś ciemność i plamy. Samo mi sie pomyślało, że zaraz wyjde. No to czekam czekam, czuje jakbym był w wodze, ale nie czuje zimna ciepla ani zebym był mokry. Otwieram oczy nie widze za bardzo szczegółów, mowie ch*j wlece sobie pod ziemie. Wlatuje a tam ciemność i jakaś śmieszna siatka graficzna jak w programie graficznym 3ds max stiudio, tyle że w zielonym kolorze. Mowie ku**a co to za przypał. Polece w kosmos lece w góre, nagle zmienia sie widok jak w grach komputerowych, że widze siebie od boku (jakiś niebieski, łysy mięsniak oO ? - 100% przeciwienstwo mnie), nagle pokazuje mi rękę że niby mnie swędzi i mnie sciąga na dół i spie.

Takich przypałow mam od ciula i jeszcze wiecej, to wszystko nie bardzo mi wygląda na obe, za każdym razem gdy jestem świadomy i NIBY wychodze, zaraz po wyjściu wszystko zamienia sie chyba w sen. O co kurde lata bo ja już tego nie rozumiem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bachu
post 04.07.2007 - 02:59
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

fajne odpowiedzi na temat :|

+Quote Post
Angello
post 04.07.2007 - 12:52
Post #3

Guests

CYTAT(bachu @ 04.07.2007 - 03:59) *
fajne odpowiedzi na temat :|

Ja mam podobny problem, dlatego ciężko mi cokolwiek radzić. Jak odkryje sposób to napewno się podzielę.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park