Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Problem Z Zasypianiem.
Kornusdj
post 09.03.2011 - 20:28
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8066

Cześć. Piszę tutaj ponieważ mam problem z zasypianiem i potrzebuję pomocy. Otóż próbuję już wyjść z ciała około dwóch miesięcy, pięć dni w tygodniu próbuję wychodzić, dwa dni są na odpoczynek. Problem polega na tym, że zasypiam podczas koncentracji (liczę kartki w książce lub po prostu liczę od 100 do 0), zawsze szybko się dekoncentrowałem i nie mogłem skupić się na jednej rzeczy i tu kieruję pytanie, nie wiecie może co mógłbym zrobić, żeby nie zasypiać ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
FerdekKiepski
post 09.03.2011 - 20:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7456

Wiesz co to jest podnieta? masz byc tym podniecony, nakręcony myśleć o tym całym sobą, a wyjdzie - monootonia prowadzi do niczego wyznaczaj cele- za długo liczysz zmień technikę bo zaczynasz to robić na pamięc wiesz jak sie jeździ samochodem po zdaniu prawa jazdy? uważnie lecz gdy pojeździsz parę lat połowę robisz juz automatycznie. Zobaczysz nową technikę która Ci się wyda pewna to się nakręcisz bo będziesz chciał to sprawdzić lecz nie zmieniaj jej po 2-3 dniach gdy Ci nie wyjdzie bo to nie świadczy o technice tylko o Tobie :) i pamiętaj najpierw masa potem rzeźba :)

a jeśli nic nie pomaga to zapuść MP3 :D samo będzie trzymać
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic