No dobra
Pamiętacie trzęsienie ziemi w Chile...
Odzyskiwano ludzi zagubionych po śmierci.Nie do końca wierzyłem w skuteczność tych działań, Jednak zaczęliśmy kiedyś współpracować z Yybcią... Kiedy sprawdzaliśmy relacje ze wspólnego odzyskiwania, okazało się że razem widzieliśmy i przeżywaliśmy te same rzeczy. Pamiętam tę cudowną chwilę kiedy odnalazłem przysypanego gruzami małego, czarnoskórego chłopca. Wyciągnąłem go z tej wielkiej burzy lęku i rozpaczy.Yybcia wzięła go na ręce, a nasz przewodnik przyprowadził jego rodziców, którzy także zginęli Podczas tamtych tragicznych wydarzeń.Miłość...Wdzięczność...Piękno dało się w tamtej chwili odczuwać nielimitowanie, mimo że na około gruzy zgliszcza i śmierć.
Od tamtej pory nie przeprowadzałem organizowanych odzyskań... ciężko zwołać jakąś akcję... A dziwi mnie to bardzo. W końcu skoro jesteśmy w stanie pomóc komukolwiek, że tak powiem pozbierać się po śmierci... to czemu do chu** Pana tego nie robimy? Trzęsienie ziemi i tsunami w Japonii.Wiele dusz potrzebuje pomocy,przewodnicy chętnie przyjmą naszą pomoc.
http://fakty.interia.pl/swiat/news/news/ja...unami,1608388,4Każdego zainteresowanego zapraszam do pomocy.
Startujemy codziennie o godzinie 00:00
Wystarczy intencja... nic więcej
Jak chcecie czy to medytując, czy w OOBE czy z dostrojeniem mentalnym, wszystko to jest jednym, tyle ze odbieranym na innym poziomie... zresztą wiecie.
Moje gg 564712 jakby ktoś się pytał :)
a i jeszcze jedno... ku chwale wodza XD
"OOBE Maniacy...DO BOJU!!!"
Ale dowaliłem błędasa "pszebiegi" Dzięki Mano za informację... niech ktoś to poprawi o ile się da XP