oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Alfa ''romeo'' Ford ''focus '' 10 ;), znajdź różnice pomiędzy tymi stanami
SORROW
post 02.07.2007 - 09:52
Post #1

Guests

Witam .Ciężko jest w/g własnej skali ocenić i odróżnić te dwa stany : ALFA i FOCUS 10 .
Jak z Waszego punktu widzenia one wyglądają .Czym się różnią , czym charakteryzują , ale nie ''książkowo'', a według własnych doznań .
Poza tym - jakieś podpowiedzi , rady ??/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Angello
post 04.07.2007 - 13:09
Post #2

Guests

r_m, uczestniczyłeś w jakichś warsztatach, czy sam w domu puszczałeś sobie taśmy?

+Quote Post
r_m
post 04.07.2007 - 22:09
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(Angello @ 04.07.2007 - 14:09) *
r_m, uczestniczyłeś w jakichś warsztatach, czy sam w domu puszczałeś sobie taśmy?

jestem samoukiem ;] to co masz na taśmach wystarcza do samodzielnych eksploracji + cisza i spokój oraz wygodna leżanka/fotel ;]

+Quote Post
Angello
post 04.07.2007 - 22:46
Post #4

Guests

CYTAT(r_m @ 04.07.2007 - 23:09) *
jestem samoukiem ;] to co masz na taśmach wystarcza do samodzielnych eksploracji + cisza i spokój oraz wygodna leżanka/fotel ;]

Spytałem się dlatego, że niedawno czytałem książke B.Moena, a według niego taśmy puszczane w domu nie dają takich rezultatów jak te w Instytucie Monroe'a. Z tego co napisałeś natomiast widać, iż udało się osiągnąć to samo(bardzo podobne odczucia), ale w domu i to mnie troche zdziwiło. Tym bardziej respekt dla Ciebie. ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park