Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Alfa ''romeo'' Ford ''focus '' 10 ;), znajdź różnice pomiędzy tymi stanami
SORROW
post 02.07.2007 - 09:52
Post #1

Guests

Witam .Ciężko jest w/g własnej skali ocenić i odróżnić te dwa stany : ALFA i FOCUS 10 .
Jak z Waszego punktu widzenia one wyglądają .Czym się różnią , czym charakteryzują , ale nie ''książkowo'', a według własnych doznań .
Poza tym - jakieś podpowiedzi , rady ??/
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Angello
post 04.07.2007 - 13:09
Post #2

Guests

r_m, uczestniczyłeś w jakichś warsztatach, czy sam w domu puszczałeś sobie taśmy?
+Quote Post
r_m
post 04.07.2007 - 22:09
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 11

CYTAT(Angello @ 04.07.2007 - 14:09) *
r_m, uczestniczyłeś w jakichś warsztatach, czy sam w domu puszczałeś sobie taśmy?

jestem samoukiem ;] to co masz na taśmach wystarcza do samodzielnych eksploracji + cisza i spokój oraz wygodna leżanka/fotel ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 04.07.2007 - 22:46
Post #4

Guests

CYTAT(r_m @ 04.07.2007 - 23:09) *
jestem samoukiem ;] to co masz na taśmach wystarcza do samodzielnych eksploracji + cisza i spokój oraz wygodna leżanka/fotel ;]

Spytałem się dlatego, że niedawno czytałem książke B.Moena, a według niego taśmy puszczane w domu nie dają takich rezultatów jak te w Instytucie Monroe'a. Z tego co napisałeś natomiast widać, iż udało się osiągnąć to samo(bardzo podobne odczucia), ale w domu i to mnie troche zdziwiło. Tym bardziej respekt dla Ciebie. ;)
+Quote Post
Noobek
post 05.07.2007 - 22:35
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

Jak to czytam, to zastanawiam się do jakiego stanu udało mi sie dotrzeć? Miewałem uczucia jakby moje ciało się samo przemieszczało, mięśnie same się napną... ale chyba nigdy nie odczuwałem żeby wyłączył mi się słuch albo wzrok.
No ale najciekwawsze jest to, że słuchając tego całego Hemi-Syncn ie jestem w stanie osiganąć żadnego z tych stanów. Męczy mnie słuchanie ich.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic