Niedawno wpadły mi w ręce książki Michaela Sharpe'a:)
Koleś zajmuje się czymś co po angielsku nazywa się "ascension" chyba dobrze napisałem.
Dla tych, którzy nie wiedzą co to , tłumaczę, że chodzi o to,że znajdujemy się w szczególnym momencie w dziejach ludzkości i wszechświata, że jest to związane z rokiem 2012 i że zaczynamy się budzić z duchowego uśpienia i odzyskiwać swoją prawdziwą moc.
Książki tego Pana pomagają uwolnić się od kotwiczących nas przekonań. Gość podaje jak łatwo można odzyskać władzę nad swoją mocą. Jak łatwo otworzyć czakry, rozwijać kundalini i jak zwiększyć swoją świadomość w tej rzeczywistości. Według niego można to zrobić błyskawicznie i bez żadnych zagrożeń. Właśnie dzięki temu, że znajdujemy się w takim momencie w czasie:)
zacząłem praktykować ćwiczenia z czakrami z miesiąc temu. trwa to tylko kilka minut w ciągu dnia. Łatwizna, ale potężna rzecz!
Od momentu startu mam na koncie 3 w pełni świadome wyjścia i kilka Ld. Udaje mi się bez wysiłku przechodzić z ranka w stan świadomego snu.
Pierwszą książkę można ściągnąć za free z jego strony. Czyta się to błyskawicznie:) resztę książek też można sobie ściągnąć, ale trzeba się zarejestrować na stronie i napisać do kolesia, czy by ich nie udostępnił za free. o nic nie pyta tylko udostępnia:)
Polecam, życzę miłej lektury i błyskawicznego przebudzenia!:)
link
http://www.michaelsharp.org/