|
|
08.05.2011 - 18:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
załączam link do poczytania. kazdy sam sobie wyrobi zdanie na ten temat.
http://www.eioba.pl/a/3398/indect-totalna-...m#ixzz1Hd7Suy5Y |
|
|
|
![]() |
09.05.2011 - 05:26
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kazik a zdajesz sobie sprawę z tego jak UMYSŁ ludźmi steruje? Umysł używa ludzi a to ludzie powinni używać umysłu. Nie ma co zaczynać od dupy strony jeżeli (uogólniam) nie radzimy sobie sami z sobą. Jak poradzisz sobie ze swoim umysłem to zajmowanie się tego typu "problemami" przestanie mieć znaczenie. Proste jak rogalik.
Dzisiaj będzie ładny dzień, znowu pojadę sobie na działkę, posiedzę na ławeczce, powyrywam chwasty i co? Mam przejmować się kamerkami?:) Wybacz, ale jeśli to brak świadomości to wolę być nieświadomy i cieszyć się teraźniejszością niż schizować kamerą ukrytą w karmniku na drzewie. Powtarzam. To umysł przede wszystkim nami steruje a nie jakiś tam komputer. |
|
|
|
09.05.2011 - 08:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kazik bez urazy poczuł nie wie jak wrocić :P Psy tak mają:P Edit: Dobra, dobra mówiłem o sobie...Eee znaczy o tym co gości we mnie Eee o tym co czulem w nadym momęcie i ... Mysle i nic<<<-od Shizmo:) Dupa a nie obemaniacy:P Edit: Jeśli kogoś boli proszę się przefazować nie patrząc ile w tym goryczy sen usypia i zabiera ale tym co mieli na innych działa regeneracyjne Przyznam szczerze, że nie rozumiem twojej mowy... Nie ma co zaczynać od dupy strony jeżeli (uogólniam) nie radzimy sobie sami z sobą. Jak poradzisz sobie ze swoim umysłem to zajmowanie się tego typu "problemami" przestanie mieć znaczenie. Proste jak rogalik. Jasne! Niektórym winko na pewno w tym pomaga! Miłego działkowania! |
|
|
|
Kazik Totalna Inwigilacja 08.05.2011 - 18:09
Zielarz Gajowy Nie mam w zwyczaju przejmować się pierdołami a ... 08.05.2011 - 18:48
FerdekKiepski Co Pan zrobisz? trudno sie mówi, a przez internet... 08.05.2011 - 19:59
Kazik "Nie mam wpływu, więc po co sobie zawracac ... 08.05.2011 - 22:11
Aleister Crowley Dobrze powiedziane ;). 09.05.2011 - 01:32
masa Kazik bez urazy poczuł nie wie jak wrocić :P Psy... 09.05.2011 - 02:07
Zbyszek Gdy koleś wlał szampon do fontanny we wrocku to ... 09.05.2011 - 07:04
Zielarz Gajowy Po to jest łono natury, aby na nim raczyć się p... 09.05.2011 - 07:25
Spyro Artykuł to pic na wodę niepoparty absolutnie ża... 09.05.2011 - 08:50![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |