|
|
06.07.2007 - 16:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ciocia po miesiącu od rzucenia palenia się bardzo źle czuję, możliwe że ma raka.
Moja mama się martwiła tym że ciocia nie chciała iść do szpitala. Każdy w rodzinie mojej mamy nie chciał iść do szpitala (z tego powodu umarła babcia,dziadek i wujek) nawet moja mama nie chciała iść do szpitala w obliczu choroby. Mamie kiedyś się przyśniła babcia (miała wtedy doła po śmierci męża) i pokazała jej że ma dzieci, które jej potrzebują. Po tym mama wróciła do siebie i pomyślałem że babcia mogła by przegadać mojej cioci (jej córce). Akurat czytałem poradniki na www.oob.pl i przeczytałem poradnik o kontakcie ze zmarłymi. Stosowałem się wg. niego i powiedziałem babci o całej sytuacji i poprosiłem żeby pomogła i przekonała ciocie. Dzisiaj mama mi powiedziała że ciocia zgadza się na szpital i powiedziała że Michał (syn ciotki) jej powiedział że wczoraj rozmawiała ze sobą. Przysłuchał się rozmowie i spytał się swojej mamy z kim rozmawia, a ona powiedziała że z babcią. Powiedziałem mojej mamie że ja się skontaktowałem z babcią i poprosiłem ją żeby porozmawiała z ciocią.... mama mi chyba nie uwierzyła -.- Czekam na wasze komentarze... |
|
|
|
![]() |
06.07.2007 - 23:14
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wazne ze sie udalo a czy uwierza?
Mnie zona nie wierzy ! |
|
|
|
AuroN Skontaktowałem Się Z Zmarłą Babcią 06.07.2007 - 16:43
Karakan Dla niektórych wiara=doświadczenie, może to dob... 08.07.2007 - 15:13
kornii Najważniejsze, że zakłóciłeś spokój zmarły... 09.07.2007 - 22:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |