|
|
21.10.2006 - 13:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niedawno, jakiś tydzień temu, położyłem się spać (normalnie na plecach). Nie miałem żadnego zamiaru ćwiczyć transu, tylko po prostu się wyspać, bo następny dzień miał być dla mnie bardzo męczący. Pamiętam swój sen (nie było to LD), siedziałem w nim z kolegami na jakiejś polance i nagle miałem uczucie(w tym śnie), że za chwilę stanie się coś niedobrego. Obudziłem się, lecz czułem, że leżę na brzuchu(kładłem się spać na plecach - wniosek: albo zmieniłem pozycję, albo to dalej był sen), z tym że tutaj miałem już świadomość (czyli jeśli obudziłem się we śnie, to teraz jest LD). Nie otwierałem oczu i postanowiłem, że może uda mi się odłączyć w tym momencie od ciała. "Wyskoczyłem" (bardziej wypchnąłem się) w górę. I nagle wszystko się zmieniło. Obraz stał się bardzo zamazany - jakbym otworzył oczy pod wodą. Widziałem swoje ciało, z tym że dość niedokładnie, bo było otoczone jakąś silną białą aurą. I uwaga - leżałem na plecach (czyli tak jak się kładłem). Czułem że się unoszę nad nim, przy ścianie. Próbowałem pocierać ręką o ścianę i mówić OSTROŚĆ. Obraz trochę się poprawił. Teraz jednak całe otoczenie tak jakby "pulsowało" - nie wiem jak to opisać. Pomyślałem, ciekawe czy to OOBE. Postanowiłem wrócić do ciała i udało mi się to - leżałem w ciemności na plecach. Co tym myślicie? Wiem, mogłem zobaczyć, czy moja dłoń przejdzie przez ścianę - ale wtedy miałem na prawdę pustkę w głowie. Tyle układałem scenariuszy, na temat tego, co zrobię, kiedy wyjdę, a wtedy wszystko wyleciało mi z głowy. No i do końca nie wiem, czy to było już OOBE czy jeszcze jakieś LD, bo co ma znaczyć na silna biała aura mojego ciała?
|
|
|
|
![]() |
22.10.2006 - 16:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dokładnie nie wiem ile mogło to trwać, myślę że coś około minuty, jeśli nie krócej, bo postanowiłem od razu wrócić do ciała
|
|
|
|
SadaM Ld Czy Już Oobe? 21.10.2006 - 13:08
Psychedelic_mind Moim zdaniem moglo to byc oobe ale co do tej aury ... 22.10.2006 - 09:33
Karakan Hmmm, mi się wydaje, że to było raczej oobe. Mo... 22.10.2006 - 14:57
silverek84 MogÅ‚o to być OOBE lecz niekoniecznie. Co czuÅ‚eÅ... 22.10.2006 - 20:26
SadaM Nie, nie słyszałem nic, po prostu pomyślałem, ... 23.10.2006 - 16:33![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |