Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Proszę O Pomoc. Podczas Paraliżu Sennego Cos Mnie Atakuje, Cholerstwo na mych plecach i nie tylko.
Paula333
post 04.06.2011 - 07:16
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8453

Od dłuższego czasu jak mam paraliż senny to coś czarnego siedzi mi na plecach, drapie, gryzie, a dzisiaj doszłam do wniosku, że żywi się jeszcze moją energią z czakry sakralnej. Walczyłam dzisiaj z tym czymś i gdy chciałam to coś zrzucić z pleców to ono mnie ugryzło w rękę astralną, chciałam mieć OOBE a to coś mi nie umożliwiało wyjścia. Kiedyś miałam spontaniczne OOBE, a potem jakoś zrezygnowałam po pierwszym wyjściu z dalszych wychodzeń. Teraz chce do tego powrócić lecz nie mogę bo to cholerstwo mnie blokuje.
Uznałam to coś, że jest wymysłem moim i próbowałam wyjść podczas paraliżu a to coś i tak nie ustępowało, a jeszcze powielało drapanie. Nie wiem czy to istota którą stworzyłam poprzez swoje chaotyczne myśli i teraz mnie nęka, czy astralny przybysz który zauważył okazje do pożywki. I jeszcze jedno ostatnio moja mama miała paraliż i poczuła jak coś ja drapie po plecach! NIE WIEM JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ I WZGLĘDEM TEGO PROSZĘ O RADE MOŻE TEZ MIELIŚCIE TAKIE PRZEŻYCIA.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Paula333
post 10.06.2011 - 22:41
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8453

Dzięki za Wasze wypowiedzi. Chcę dodać iż jak mam paraliż senny to często nie jestem tego świadoma, a świadomość uzyskuje wtedy gdy te dziadostwo mnie drapie obecnie to zaczęło mnie za biodro łapać jakiś zbok ;). Tyle miałam tych paraliżów że sie nie boje choć w niektórych przypadkach jestem zaskoczona.
Nie mam tak ze mam swiadomosc paralizu i nagle cos przychodzi tylko uzyskuje jak juz mnie wkurza.
Teraz to wyrabiam sobie nawyk iz nawet jak nie bede miala swiadomosci a poczuje cos nie tak to bede z tym walczyć, mama już dosyć takiego czegoś, chcem się wyspać a tu menda cie jakaś irytuje i wcale nie chce mi śie wtedy ćwiczyć oobe, zauważyłam że gdy zaczyna mi sie koszmar to na końcu nic z niego nie wychodzi nie straszne mi sa lecz nieraz moga byc najgorsze jest ze chcem odpocząc a i tak natrafie na tą mendę. XD
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic