oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Fioletowe Dłonie
Lunatyk
post 20.07.2011 - 16:16
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam, jestem tutaj nowy więc na wstępie napisze pare zdań o sobie.

Trenowałem kiedyś LD. Zaliczyłem nawet kilka udanych prób. Jak to początkujący, prowadziłem pamiętnik snów. Nie będę tutaj opisywał do czego juz wted doszedłem, a do czego nie. Nie jest to sednem tematu. Sednem natomiast jest to, że po śmierci ojca nachodziły mnie koszmary senne. Były nie do opanowania.
Przestałem śnić.

Minęło trochę czasu. Powracam do sennego świata. Zapamiętuje sny. Czasem śnię świadomie. Dziś poszedłem spać około 5 i zastosowałem po raz pierwszy technikę 4+1. Po przebudzeniu, trochę czytałem i rozwiązywałem testy. Godzina szybko minęła. Położyłem się wygodnie. Skupiałem się na czakramie trzeciego oka. Minął czas. Pomimo zamkniętych oczu, i zupełniej świadomości zobaczyłem przed sobą swoje dłonie. Mogłem je kontrolować, jednak nie tak jak swoje fizyczne ręce. Były fioletowe . Spróbowałem podnieść się cały. Zobaczyłem swoją postać wstająca z łóżka. Tutaj następuje zwrot akcji. Cały czas patrzyłem z pozycji siebie fizycznego i nie widziałem nic. Poprostu ciemność. Nie wiedziałem gdzie wyszło moje nie fizyczne ciało. Wtedy poprostu je zawołałem. Ciało nie fizyczne zaczęło machać mi tymi samymi fioletowymi dłońmi nad twarzą, pokazując, że stoi obok łóżka. Na tym się dzisiaj skończyło.

Moje pytanie brzmi : czemu nie postrzegałem z poziomu mojego ciała astralnego?
pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
masa
post 20.07.2011 - 19:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Projekcja naszego umysłu:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park