oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Max. Koncentracja
Mironus25
post 04.08.2011 - 08:44
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam

raz mi się udało jak ślepej kurze ziarnko :)

Stosuje 4+1 z lekkimi modyfikacjami, po rozbudzeniu kładę się na plecach, i wyczekuje, niestety efekt jest taki ze przez 1 H co najmniej jestem świadomy i max. skoncentrowany, odechciewa mi się spać, mógłbym wstać i byłbym wypoczęty po 1 h zazwyczaj daję za wygraną i przekręcam się na bok próbując utrzymać koncentracje i świadomość, niestety nie wiem jak co gzie i kiedy odpływam w sen.

Co robić???

Moje próby to 4 nad ranem pobudka i 5 do wyra, jeszcze nie próbowałem 5 pobudka i 6 do wyra, ale boję się że nie starczy mi czasu na wyjście bo 7:10 budzik i do pracy :)

Macie jakieś sugestie???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bilu
post 04.08.2011 - 09:22
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

O stary, ja mam praktycznie to samo, tylko z tą różnicą że budzę się o 3, potem przez godzinę coś robię, no i leże na plecach czekając na wyjście. Reszta przebiega tak samo jak opisałeś, czyli zmieniam pozycje leżenia na tą w której mi najwygodniej i odpływam nie wiadomo kiedy ;X Dam sobie jeszcze parę prób i jeśli nadal nie będzie skutkować to będę się budził o godzinę szybciej czyli o 2, a czas rozbudzenia skróce do 10 minut. Może też tak spróbuj :)

+Quote Post
Mironus25
post 04.08.2011 - 16:27
Post #3

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(Bilu @ 04.08.2011 - 10:22) *
O stary, ja mam praktycznie to samo, tylko z tą różnicą że budzę się o 3, potem przez godzinę coś robię, no i leże na plecach czekając na wyjście. Reszta przebiega tak samo jak opisałeś, czyli zmieniam pozycje leżenia na tą w której mi najwygodniej i odpływam nie wiadomo kiedy ;X Dam sobie jeszcze parę prób i jeśli nadal nie będzie skutkować to będę się budził o godzinę szybciej czyli o 2, a czas rozbudzenia skróce do 10 minut. Może też tak spróbuj :)

Nom będę próbował ale coś tak czuje że byłoby lepiej położyć się znowu o 6:00 ale zobaczę przetestuje wszystkie możliwości :). Jak się coś zmieni dam znać :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park