CYTAT(Siedem @ 24.08.2011 - 23:19)

Jestem młodym podróżnikiem tak więc jeszcze nie doświadczonym, a swoje pytanie kieruje do osób ze sporym doświadczeniem.
Otóż spotkałem ostatnio się ze starym znajomym, ratownikiem medycznym. Dowiedział się że praktykuje świadome śnienie i dążę do OBEE, delikatnie się wystraszył i powiedział mi, że ludzie praktykujący świadome śnienie i OBEE przez kilka lat, są skłonni do zapadania na choroby psychiczne i najczęściej mogą popełnić nieświadomie samobójstwo np próbując latać w "realu" nie zgodziłem się z nim i powiedziałem, że rzeczywistość jest łatwo odróżnić od LD gorzej jest na odwrót, na co on odparł że po latach takie rzeczy mogą się mieszać z rzeczywistością, podobno źródło jego wiedzy pochodzi z książek o chorobach psychicznych, niestety nie umiał przytoczyć przykładowego tytułu....
/-Jak to jest naprawdę?
Na prawdę to jest tak że się czasem zastanawiam czy piłem kawę z mlekiem rano dzień wcześniej - czy mi się przyśniło że ją piłem . Ale jak szyba stawia opór - to się dwa razy zastanów zanim wyskoczysz:D
a tu fajna relacja dla śmiechu którą niedawno znalazłem - ale się ubawiłem nieźle::D
http://www.oobe.pl/park/blog/bachu/index.php?showentry=1919