|
ja jeszcze nie wiem co u mnie wywołają te nagrania, pewnie jutro paczka przyjdzie to sobie wieczorem posłucham, ale wiem co czułem słuchając Brain Wave`a podzczas presetu zatytułowanego "Hemi-Sync F21" (który zapewne ma pomóc osiągnąć Focus 21) a mianowicie, po jakichś 10 minutach słuchania zacząłem kompletnie odpływać przestałem odczuwać najpierw nogi potem ręce, następnie poczułem lekkie mrowienie. Po jakimś czasie zacząłem przyzwyczajać się do tego dźwięku i przestałem zwracać na niego uwagę i wtedy zaczęły pojawiać się na ułamki sekund obrazy, jakieś sytuacje w których nie uczestniczyłem tylko się przyglądałem, wszystko było tak przejrzyste i wyraźne jakbym oglądał film. Niestety nie za długo trwał ten stan :-/ w pewnym momencie zacząłem znowu zwracać uwagę na dźwięk płynący ze słuchawek i już nie mogłem powrócić do tych "wizji". Gdzieś czytałem że presety z Brain Wave`a nie dorównują nagraniom "Gateway Experience", no cóż nie wiem czy to prawda, ale już wkrótce się o tym przekonam :-)
|