Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wielki Brat Patrzy!
Deimond
post 06.09.2011 - 22:25
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

Edit : Nadziałem się na teorię i dałem się porwać że to prawda .
Więc z przymróżeniem oka proszę:)

---------------------------------------------------------------------------------
Znalazłem coś interesującego a jednocześnie niepokojącego
http://hotnews.pl/arttechnika-358.html
co o tym myślicie?

Takiej wielkości układy mogą być umieszczane dosłownie wszędzie - w każdym produkcie - ubraniach - butach i pewnie są - niekoniecznie za wiedzą użytkownika.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
makyo
post 07.09.2011 - 19:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310

Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.

to ja też mam teorię:)
NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":)
Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!)
Teraz robi się tak:
-najpierw planowanie co się chce osiągnąć
-potem jak to osiągnąć
-potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )

-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat

Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.

Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam...
Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!

Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.

Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:)
"Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:)
Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany.
Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata!
Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!!
Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych.
Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?)
Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA!
I jeszcze jedna fajna historyjka:)
-Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag.
-na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe)
-księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:)
- ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:)
jak to jest możliwe?
wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.

czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P

Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 07.09.2011 - 21:50
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(makyo @ 07.09.2011 - 20:10) *
Deimond, uważaj na informacje, które przetwarzasz. Teorie spiskowe to królicza nora bez dna. wychodzenie z matrixa jest bardzo bolesne. wszystko na co się potem patrzysz wygląda inaczej. Byłem tam i wiem, że ciężko potem wrócić do spokojnego ducha(i to też jest celowy zamęt). Strach, niepewność, obawa przed jutrem, przyszłością, wielkim bratem . To są narzędzia kontroli właśnie.

to ja też mam teorię:)
NWO działa w myśl zasady "nie ważne co mówią, ważne, żeby mówili". Jednak w tym wypadku jest " nie ważne co myślą, ważne, żeby myśleli":)
Ludzie myślą tworzą rzeczywistość (dosłownie tworzymy wszechświaty całe!!!)
Teraz robi się tak:
-najpierw planowanie co się chce osiągnąć
-potem jak to osiągnąć
-potem się to puszcza w naszą świadomość (nie jest ważne, czy informacja wypuszczana jest jako spekulacja, teoria spiskowa, czy "prawda" podana przez NASA:P )

-oprogramowanie trafia do naszej podświadomości i my robimy resztę:) tzn myślimy na ten temat

Powiedzmy, że istnieje kilka praw we wszechświecie : słynne prawo przyciągani i jemu podobne. Żeby coś zaistniało trzeba o tym myśleć:) i my to robimy.

Dlaczego i skąd w mediach te wszystkie filmy o 2012? :) że niby kalendarz majów coś tam...
Widział ktoś z Was kalendarz majów? Ja nie! i nie wierzę w żadne końce świata. Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to strach i nieustanna rozkmina (nasze myśli i świadomość) nadają temu tworowi ogromną energię!

Jeśli jakaś informacja Was załamuje i czujecie się z nią źle, to w nią nie wierzcie:) pomożecie tym całemu światu.

Teraz, żeby nie było, że jest źle to napiszę o teorii którą słyszałem ja:)
"Źli kosmici" i NWO planowali przejęcie naszej ziemi i redukcję etatów:)
Dobrzy kosmici i istoty, które się o nas troszczą pokrzyżowali im plany.
Gulf of Aden ( miejsce gdzie somalijscy piraci napadają na statki:) ) to gwiezdne wrota przez które mieli wlecieć ci źli. Historyjka o piratach odstrasza ciekawskich. Wody te są patrolowane przez statki marynarek wojennych wszystkich ważniejszych państw świata!
Wrota zostały zablokowane i źli się nie przedostaną! yupi!!
Słońce to też gwiezdne wrota i portal kontrolowany przez tych dobrych.
Ostatnio w mediach nasiliły się doniesienia o UFO. skąd takie informacje w mediach i po co? dezinformacja? przygotowywanie fałszywej inwazji kosmitów (z użyciem hologramowych projekcji na chmurach?)
Ostatnie doniesienia mówią o tym , że źli spierdzielają z ziemi i że coraz więcej ludzi się budzi ze snu:) HUURA!
I jeszcze jedna fajna historyjka:)
-Harp jest oparty na pomyśle Tesli. Technologi ta bazuje na chemitrailach i falach elektromag.
-na księżycu znajdują się bazy i broń wycelowana w nas (blokuje naszą świadomość i np zdolności do obe)
-księżyc nie jest naturalnym satelitą (cały czas ustawia się jebany tylko jedna strona w naszym kiedunku: dziwne???) księżyc jest statkiem kosmicznym, który tu wisi od milionów lat. Jak jest pełnia to ludziom wyjątkowo odbija. dlaczego?:)
- ponoć co jakiś czas grupa obenautów leci na księżyc i psuje tyle sprzętu ile tylko się da:)
jak to jest możliwe?
wszystko co istnieje w naszym 3 wymiarze, musi najpierw zaistnieć w wymiarze 4, 5itp:), rozpierdzielając coś w tych wymiarach, wpływamy na sprzeętw wymiarze 3.

czyli można się udać na księżyc, albo na Alaske do harpa i w 4 wymiarze np naszczać NWO na pulpity sterownicze i hardwer itd. aż iskry pójdą i dym! można też wyobrazić sobie, że ten sprzęt wygląda w 4 i 5 wymiarze jak bańka mydlana wziąć szpilke i zrobić "pyk":P

Tak tylko piszę. Nie załamujcie się! Jak wierzycie w te historie, to mentalnie możecie prowadzić niezłą dywersję:D

Makyo - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Poza jednym - nie wiem czego nie zrozumiałeś w moim poście - to jest na prawdę!!!!!1
Tu masz stronkę gdzie możesz sobie śledzić gdzie wędruje banknot który miałeś jak się zarejestrujesz :

http://pl.eurobilltracker.com/
A tu stronka produktu hitachi:
http://www.hitachi.pl/ifg/Products/muchip.html

Pozdro.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Deimond   Wielki Brat Patrzy!   06.09.2011 - 22:25
- - Mano   mysle, ze przez haarpa nie ma sie co przejmowac ta...   06.09.2011 - 22:41
|- - Deimond   CYTAT(Mano @ 06.09.2011 - 23:41) mys...   06.09.2011 - 22:56
- - Mironus25   Witam Wprowadzają to nie dla bezpieczeństwa tyl...   07.09.2011 - 14:34
- - twistoid   Tak jak przy znakowaniu bydła czipy będą wszcze...   07.09.2011 - 14:46
- - Sensei Noni   Chipy nie są dla Nas tylko dla ludzi Nowego porz�...   07.09.2011 - 14:52
- - twistoid   Po 3 skąd ta pewność?   07.09.2011 - 14:58
- - Gray   dokładnie miałem o to samo zapytać się senseia...   07.09.2011 - 16:29
- - Kezon   Nie sądzę, aby to była prawda, zwykła teoria s...   07.09.2011 - 16:45
|- - Deimond   CYTAT(Kezon @ 07.09.2011 - 17:45) Ni...   07.09.2011 - 19:06
- - Majster   Deimond, nawet nie wiesz jak się pogrążyłeś w...   08.09.2011 - 00:09
|- - Deimond   CYTAT(Majster @ 08.09.2011 - 01:09) ...   08.09.2011 - 00:21
- - Zielarz Gajowy   ...i dlatego to wszystko się kręci bo jest niez�...   08.09.2011 - 08:37
|- - Deimond   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.09.2011 - 09...   08.09.2011 - 09:00
- - Zielarz Gajowy   Energię z drzew ciągnąć czy na grzyby?:) Ziemi...   08.09.2011 - 09:14
|- - Deimond   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.09.2011 - 10...   08.09.2011 - 09:55
- - Majster   No właśnie z tymi teoriami spiskowymi tak jest, ...   08.09.2011 - 09:30
- - makyo   Deimond, nie chodziło mi o to że to nie jest pra...   08.09.2011 - 10:38
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic