CYTAT(Majster @ 08.09.2011 - 01:09)

Deimond, nawet nie wiesz jak się pogrążyłeś wklejając ten link.
Radzę poczytać o tym do czego jest ta strona
http://pl.eurobilltracker.com/ lol.
Poza tym, w żadnym miejscu nigdzie nie znalazłem, żeby umieszczali jakiekolwiek cipy w banknotach, z wyjątkiem stron zrobionych przez fanów teorii spiskowych, może jestem ślepy. Zasięg tego czipu jest znikomy więc śledzić raczej ciężko, co innego to droga w obiegu od banku do banku, ale do takich rzeczy używają strony którą podałeś więc nie widzę problemu.
Makyo popieram!
No faktycznie - przejżałem pobieżnie - chodzi o śledzenie numerów seryjnych banknotów .
No cóż pomyliłem się(nie pogrążyłem) - i sory za sianie zamentu.
Co do rfid nie jestem jednak pewien - produkt hitachi istnieje i może być wykorzystywany.To że z kilku cm nie ma znaczenia - chodzi o skanowanie rfid w czytnikach zbliżeniowych i z tym nie ma najmniejszego problemu - można to robić oficjalnie - i śledzić.
Ale cóż człowiek coś podchwyci - i później zaaferowany śle - już drugi raz się na tym łapię :/
Mimo to majster nie czuję się pogrążony ale lekko zmanipulowany :) Tak tylko przypadkiem trafiłem na tubie a propo chipów amerykańskich paszportach - ale to już na pewno fakt.
W dupie tam - te całe anty NWO robi też niezłą wodę z mózgu - wpieprzają co popadnie - a później inni powtarzają na innych stronach.
Ale jakby kto miał taki banknot (mam 50 euro ale jeszcze stare) to szpilką mógłby pomacać czy co tam nie ma na tej wysokości co w artykule.
pozdro.