Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Fałszywe Wyjście
radzik21
post 03.10.2011 - 10:34
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8404

Witam dzisiejszej nocy przydarzyło mi się coś niesamowitego. Miałem ogólny problem ze zaśnięciem, można powiedzieć że miałem ciężką noc, bo co chwilę się budziłem. W końcu udało mi się zasnąć na dłużej. Śniło mi się że się obudziłem, miałem paraliż, wiedziałem że mogę z tego stanu wywołać LD i to właśnie zamierzałem zrobić. Poczułem silne wibracje i pisk, które wcześniej już przeżywałem jako świadomie obudzony. Poczułem się po chwili oderwany, przed moimi oczami pojawiły się obrazy, zacząłem unosić się w górę, słyszałem cały czas lekki pisk, zrozumiałem że wywołałem oobe. Widziałem siebie leżącego na łóżku, widziałem moją żonę do której podleciałem i zacząłem ją głaskać po twarzy, ręce miałem przezroczyste. Wybiłem się w górę, jako że mieszkam w bloku przeleciałem przez sufit, niezwykłe to było uczucie. Tylko że to wszystko było nie realne ze względu na to że to nie był mój blok, tylko poprzedni blok w którym mieszkałem parę lat temu w innym mieście. Widziałem sąsiada z góry który już tam nie mieszka. Widziałem sąsiadów uprawiających seks. I najlepsze w tym wszystkim było to że czułem się jak bym właśnie testował te oobe. Ktoś cały czas mi podpowiadał jakie będę miał z tego korzyści, np. możesz latać, możesz przenikać ściany, przed oczami zaczęły pojawiać mi się jakieś graficzne znaki zupełnie jak bym oglądał reklamę. Robiłem tam jeszcze kilka innych rzeczy, gdy po chwili zaczęło się to wszystko rozpływać a ja zacząłem się wybudzać. Wybudzałem się naprawdę lecz ciężko mi to szło. Otworzyłem oczy i zdumiony nie wiedziałem czy to był sen czy działo się to naprawdę. Myślałem o tym czy byłem świadomy, ale nie jestem pewien raczej nie. Dużo ostatnio czytałem o LD i oobe. Miałem już kilka nieudanych wyjść chyba ze względu na moje lęki, cierpię na nerwicę jednak radze sobie z nią coraz lepiej. Miałem także kilka świadomych ale krótkich snów, ale coś takiego jeszcze mi się nie przydarzyło. Czy ktoś z was miał podobną sytuację ?, czy to mój umysł próbuje mnie z tym stanem oswoić i serwuje mi takie atrakcje,żebym zrozumiał że to nie takie straszne? Podzielcie się swoimi uwagami, jeżeli taki temat już był to przepraszam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
set.h
post 06.10.2011 - 08:55
Post #2

instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Powodzenia, strach z czasem przejdzie. Nie zapominaj o ćwiczeniu w koncentracji to bardzo ważne.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic