|
Poszukaj mojego tematu, Real z obee się nie mieszają, znaczy reala od razu odróźnisz a sen Ciężko odrużnić od reala , jak jesteś zdrowy to Ci się nic nie popieprzy i nie skoczysz z okna z nadzieją że zaraz polecisz do góry. A ze skilami jest tak, jak coś ciągle przez dłuższy czas robisz w rzeczywistości co CI sprawia przyjemność i robisz to z własnej woli np grasz na pianinie i sprawia Ci to przyjemność to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że podczas snów będziesz utrwalał te lekcje, jak np chodzisz na prawko prze 2 tyg i jeździsz L po mieście to później o tym śnisz i tym samym utrwalasz sobie jak się jeździ. Kiedyś oglądałem na "Pytanie na śniadanie" było o Obee maniaku który np ustawiał sobie budzik w głowie np na godzine 6:30 i o tej godzinie się samoczynnie budził (fajny skill) bez pomocy budzika. Opowiadał też o przypadkach gdzie ludzie w obee/ld uczyli się jakiegoś języka obcego z którym wcześniej w rzeczywistości nie mieli do czynienia wtf??? nie wiem jak to się dzieje ale w obee jest dużo niewytłumaczalnego dla nas ;)
|