oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nie Wychodzi...
as193
post 10.07.2007 - 12:30
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Wszystko było dobrze do pewnego czasu:

Chciałem się zapytać - może ktoś z Was coś o tym wie. OOBE tak naprawdę extra wyszło mi tylko raz. Za drugim razem spanikowałem, bo wystraszyłem się jednej rzeczy, ale mniejsza z tym. I od tamtego czasu próbowałem OOBE chyba więcej niż 10 razy i nie wychodzi. Kiedyś leżałem nieruchomo i relaksowałem się przez 1 godzinę, a kiedyś nawet 1,5 godz. i nic... Coś tu jest nie tak tylko nie wiem co.
W czasie tej jednej godziny, albo 1,5 godz. nie czułem wibracji, po prostu nic, tylko czułem jak całe moje ciało jest cięższe niż normalnie. Oczywiście wiem, że jest to związane z OOBE.
Czytałem, też wiele rzeczy o OOBE i wszędzie piszę, żeby nie przejmować się, że za pierwszym, trzecim, czy dziesiątym razem nie wyjdzie. Nie wiem, czy uwierzycie, ale mi wyszło za pierwszym razem, to dziwne że teraz za 10 , czy jeszcze więcej nie wychodzi.

CZY KTOŚ BY MI UMIAŁ POMÓC????????????? :(
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Namaste
post 11.07.2007 - 13:01
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

as193 mam podobnie po 6 próbach(przez 6 dni) wyszedłem po prostu słuchałem dzwięków poszedłem spać po ok 30 minutach przebudziłem się byłem całkowicie świadomy ale ciało było sparaliżowane nie mogłem się ruszyć strach narastał ale przypomniałem sobie,że przecież tego chciałem opanowałem strach i bum wyszedłem po tym nabrałem jeszcze większej ochoty na próby i dupa próbuje dziennie od kilkunastu dni,oprócz ciężkiego ciała i totalnego spokoju nic się nie dzieje:-( wygląda na to,że właśnie błędem jest ciągłe myślenie o wyjściu teraz non stop to robie i jakoś wyjść nie mogę być może zadręczamy nasz umysł i czym bardziej tego pragniemy to tym ciężej nam wyjść sam nie wiem o co w tym chodzi
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park