Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Paraliż Seny I Wydobywanie Odgłosów
Siedem
post 09.10.2011 - 21:52
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8544

Paraliż senny w moim życiu występuje od zawsze, zawsze wmawiano mi że to zmora, dusiołek zwał jak zwał,
Zawsze więc podczas paraliżu ogarniał mnie strach i dziwne uczucie, nie mogę w tym momencie nic mówić ale mogę wydobywać z przepony takie głębokie dźwięki takie hmmmm hmmmm hmmm yyyyyy takie mruczenie jakby przez sen wiecie o czym mówię? Miałem świadomość jak to robiłem i zazwyczaj ktoś mnie w tym momencie budził, ale od skąd odkryłem obee miałem tych paraliżów może ze 2 razy i już nie próbowałem buczeć, niestety nic się nie działo tylko po chwili sam się budziłem, Też podczas paraliżu możecie wydobywać w swoim ciele fizycznym jakieś dźwięki? Podczas paraliżu mam próbować mocno wyjść z ciała?

Zazwyczaj owy paraliż łapał mnie po fałszywym przebudzeniu albo niezwykle realistycznym śnie ale nieświadomym lecz niezwykle strasznym, takim niepokojącym.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
makyo
post 10.10.2011 - 07:17
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8310

Skąd przekonanie, że nie można mówić podczas obe?? Moen wychodzi i nagrywa co widzi na dyktafon. No chyba, że podczas paraliży nie da się gadać, a Moen nie miewa paraliżu. Hmm ciekawy temat.
A dusioła uduś:) Powiedz mu, że jak wyjdziesz to go znajdziesz i zrobisz mu jesień średniowiecza:P
Profile CardPM
+Quote Post
Sensei Noni
post 10.10.2011 - 09:46
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8457

CYTAT(makyo @ 10.10.2011 - 08:17) *
Skąd przekonanie, że nie można mówić podczas obe?? Moen wychodzi i nagrywa co widzi na dyktafon. No chyba, że podczas paraliży nie da się gadać, a Moen nie miewa paraliżu. Hmm ciekawy temat.
A dusioła uduś:) Powiedz mu, że jak wyjdziesz to go znajdziesz i zrobisz mu jesień średniowiecza:P

Nie trzeba wychodzić z ciała żeby podróżować astralne wystarczy kilka harmonizujących półkule mózgowe oddechów i użycie nie fizycznych zmysłów które nazywają się wyobraźnią.

Moen używa wyobraźni jako narzędzia do eksploracji nie fizycznych wymiarów . Wyobraźnia = czakra 3 oka)

tak samo każda nasza mysl natychmiast 24na dobe ma swoje odbicie w Ospuo cały czas część Nas przeywa w Astralu jakby poza ciałem, kiedy przeniesiemy ileś % świadomości do tego Astralnego Ja wtedy mówimy o podroży astralnej. Wystarczy np. pomarzyć by mieć OBE jakie to proste i przyjemne ;D

ludzie jednak wolą rzucać sobie kłody pod nogi i próbować separacji od ciała która jest wysoko energio żerna i w ogóle nie potrzebna taki zbędny bajer którego samo osiągnięcie kosztuje tyle wysiłku co nie których
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic