Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Oobe- Jak?
MrChin
post 17.10.2011 - 14:28
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8608

Cześć, jestem tu nowy.
Może najpierw się przedstawię - Mam na imię Kamil i jestem z okolic Wrocławia ( Kłodzko ).

O OOBE czytałem dosyć dużo i strasznie mnie to kręci, mam wielką ochotę spróbować tego, ale nie wiem jak szybko i sprawnie w to wejść.
Nie wiem też czego się tam mogę spodziewać - boję się istot,które ewentualnie mogę spotkać lub samego siebie gdy zobaczę, że jestem w 'innym świecie' zupełnie sam.
Chętnie się dowiem jak Wam wychodził pierwszy raz i nie obrażę się jak dacie mi jakieś wskazówki. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Vamdou
post 17.10.2011 - 19:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8595

CYTAT(mruku @ 17.10.2011 - 20:32) *
nie nie...pytanie dotyczyło sytuacji....o braku pamięci jakiegogkolwiek doświadczenia sennego!

tylko nie piszczie pierdół....obudź się w rem...bla bla....załóż se dziennik i sam sobie zmyślaj sny... bla bla....(ps. piszcie coś z doświadczenia)

Nie znam żadnego sposobu, który by miał spowodować, że zapamięta jakikolwiek sen. Jak dla mnie jedyne rozwiązanie to przypomnienie sobie albo zapamiętanie jakiegokolwiek fragmentu. Prędzej czy później musi mu się przyśnić coś, co zapamięta. I tego powinien się chwycić. Wg mnie wystarczy poczekać. Sam to przerabiałem kilka razy.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic