Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Oobe- Jak?
MrChin
post 17.10.2011 - 14:28
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8608

Cześć, jestem tu nowy.
Może najpierw się przedstawię - Mam na imię Kamil i jestem z okolic Wrocławia ( Kłodzko ).

O OOBE czytałem dosyć dużo i strasznie mnie to kręci, mam wielką ochotę spróbować tego, ale nie wiem jak szybko i sprawnie w to wejść.
Nie wiem też czego się tam mogę spodziewać - boję się istot,które ewentualnie mogę spotkać lub samego siebie gdy zobaczę, że jestem w 'innym świecie' zupełnie sam.
Chętnie się dowiem jak Wam wychodził pierwszy raz i nie obrażę się jak dacie mi jakieś wskazówki. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Vamdou
post 17.10.2011 - 15:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8595

CYTAT(MrChin @ 17.10.2011 - 16:24) *
A jak np. jest mi strasznie ciężko zapamiętać sny po przebudzeniu?

Gdy zapamiętasz choć kawałek jakiegoś snu, zapisz go sobie gdzieś. Rób tak z każdym zapamiętanym snem. Stopniowo powinieneś pamiętać ich coraz więcej jak i więcej z każdego pojedynczego snu.
Profile CardPM
+Quote Post
mruku
post 17.10.2011 - 19:32
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8010

CYTAT(Vamdou @ 17.10.2011 - 16:56) *
Gdy zapamiętasz choć kawałek jakiegoś snu, zapisz go sobie gdzieś. Rób tak z każdym zapamiętanym snem. Stopniowo powinieneś pamiętać ich coraz więcej jak i więcej z każdego pojedynczego snu.

nie nie...pytanie dotyczyło sytuacji....o braku pamięci jakiegogkolwiek doświadczenia sennego!

tylko nie piszczie pierdół....obudź się w rem...bla bla....załóż se dziennik i sam sobie zmyślaj sny... bla bla....(ps. piszcie coś z doświadczenia)
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 17.10.2011 - 20:34
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

CYTAT(mruku @ 17.10.2011 - 19:32) *
nie nie...pytanie dotyczyło sytuacji....o braku pamięci jakiegogkolwiek doświadczenia sennego!

tylko nie piszczie pierdół....obudź się w rem...bla bla....załóż se dziennik i sam sobie zmyślaj sny... bla bla....(ps. piszcie coś z doświadczenia)

przecież to tylko problem z pamięcią (sam taki mam) wystarczy poćwiczyć pamięć [ja ćwicze 3x17 min i 20 kart po 2 dniach pamiętam 4 sny z sporą dokładnością]
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic