Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Oobe- Jak?
MrChin
post 17.10.2011 - 14:28
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8608

Cześć, jestem tu nowy.
Może najpierw się przedstawię - Mam na imię Kamil i jestem z okolic Wrocławia ( Kłodzko ).

O OOBE czytałem dosyć dużo i strasznie mnie to kręci, mam wielką ochotę spróbować tego, ale nie wiem jak szybko i sprawnie w to wejść.
Nie wiem też czego się tam mogę spodziewać - boję się istot,które ewentualnie mogę spotkać lub samego siebie gdy zobaczę, że jestem w 'innym świecie' zupełnie sam.
Chętnie się dowiem jak Wam wychodził pierwszy raz i nie obrażę się jak dacie mi jakieś wskazówki. :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
puppy
post 18.10.2011 - 14:31
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8456

Ja mam inny ciekawy sposób (tylko nie wiem czy skuteczny zaraz powiem dlaczego :P)
Wejdź za pomocą WBTB w LD a ze świadomego snu wejdź w OBE (tylko dziwne jest to że to jest tak proste że nie może być prawdziwe :/)
Nie radzę Ci zapisywać się na płatne kursy bo wszystko co na nich jest możesz znaleźć w internecie trzeba tylko umieć szukać :>
A dlaczego nie wiem czy ta technika jest skuteczna? Próbowałem ją wykonać, nastawiałem budzik na 3h ale nigdy jego dźwięk nie mógł mnie obudzić. Nie wiem dlaczego. Może to wina tego syropu :P :P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic