Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Zapadanie Się
Mironus25
post 21.10.2011 - 19:56
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8515

Witam

Czytałem książki Monroe, Darka Sugiera, no i dużo na necie, wszyscy podczas wyjścia opisują lewitacje unoszenie się pod sufitem, ja niestety się zapadam. Jest to bardzo nieprzyjemne uczucie i automatycznie włącza mi się strach i natychmiastowa chęć powrotu do ciała. Raz pokonałem strach i podczas zasypiania zapadałem się w łóżko próbowałem przyśpieszyć ten stan oddzielenia ale im bardziej jakby napierałem w dół tym szybciej mnie cofało. Myślę że łatwiej byłoby mi przy lewitacji podczas oddzielenia, może macie jakiś sposób na to ??? a może jestem w błędzie i nie da się zmienić tego że się zapadam.
Będę dźwięczny za wszystkie sugestie :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bielik110
post 23.10.2011 - 17:07
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8602

Witam was serdecznie,dzisiejszej nocy,przeżyłem coś dziwnego,widziałem siebie nad moim łóżkiem jak leżałem na pościeli,a pod pościelą było moje ciało ,i słyszałem głosy do okoła mnie,a ja ciągle patrzyłem na siebie z góry,i w pewnym momencie, jakaś kula światła wpadła mi do ust(tak jak by to był astralne ciało) i poczułem jak wchodzi mi do środka, czułem jakiś smak i w tym momencie wstałem i obróciłem się i wszedłem do ciała,i się zbudziłem, czułem smak jak gdyby gumy,co to mogło by znaczyć nigdy wcześniej nie miałem takich snów,i nie wiem czy to był sen bo to było bardzo realne,miałem paraliż,piski w uszach przed tym i czułem że wychodzę.Czy komuś się coś takiego przydarzyło:)dzięki za odpowiedz:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic