Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Bylo? Astral?, zeznania mojej mamy
tomala91
post 24.10.2011 - 22:30
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8617

Witam, zanim zarejstrowalem sie na forum, sporo tutaj przeczytalem, dowiedzialem sie czym jest oobe. Postanowilem porozmawiac o tym z mama, ktora jest wierzaca. Nie miala ona pojecia co to jest oobe, wytlumaczylem jej, tzn chcialem jej powiedziec ciekawostke ze jest cos takiego jak oobe i na czym to polega. Ona na to, ze jak bylem maly (mialem wtedy rok) czyli okolo 20 lat temu, miala ona podobne doswiadczenia do oobe (chyba). Chcilabym teraz opisac jej doswiadczenie,
Opowiada mi o tym jak po pojsciu do lozka okolo godziny 22-23, starala sie usnac, w pewnym momencie czula ze lewituje, minimalnie nad lozkiem opowiada ze to byla wysokosc jednego lokcia. Czula ze sie kolysze tylko nie na boki a w stone glowy i nog (jak lisc spadajacy powoli z drzewa), wtedy pomyslala "co sie dzieje" i otworzyla oczy, nagle uswiadomila sobie ze lezy tak jak sie polozyla. Zalozyla noge na noge i rece skrzyzowane na klatce, w takiej samej pozycji odzyskala swiadomosc i w takiej ponownie usnela ale doswiadczenie nie powtorzylo sie ponownie.
Nastepne takie doswiadcznie, mowi ze miala okolo 3 dni pozniej. Nieprzyjemne to doznanie bylo identyczne tylko zmienila sie wysokosc, opowiada ze byla bardzo wysoko, pod sufitem, wziela gleboki oddech bo bala sie upadku, bala sie otworzyc oczu, zeby nie spadla na mnie, bo jak pisalem bylem maly a spalem wtedy z nia. Odwazyla sie otworzyc oczy, okazalo sie ze jest jednak w lozku, ze strachem znow usnela.
Najgorsze doswiadczenie jednak miala okolo rok przed tymi lewitacjami, wtedy jednak wyszla z ciala, stala nad soba i nie wiedziala jak wrocic do ciala, mowi ze krzyczala do jakiegos nieznajomego faceta zeby ja obudzil, ze ona musi zyc, ze ma dzieci ktore ja potrzebuja, starala sie wrocic do ciala, wtedy mowi ze wrocila do ciala tak jak wyszla czyli najpierw stopy pozniej usiadla duchem swoim na cialo fizyczne i tak sie przebudzila.
Tak wiec prosilbym Was co to bylo? czy to oobe? czy zwykle sny? co to bylo wg Was doswiadczonych juz uzytkownikow. Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Deimond
post 24.10.2011 - 23:05
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8460

Nie wiem czy Cię zmartwię czy nie ale OOBE jak nic- powiedz mamie że nie potrzebnie się bała. I że jestem jej fanem - lubię spontany - tak jakby ktoś został naznaczony....
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic