Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Istoty Astralne, Czyli źródło Informacji?
HekTor
post 27.10.2011 - 21:15
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7546

Mam pytanko, jeżeli było już zadawane to z góry Sorry, mianowicie dlaczego nikt jeszcze nie dowiedział się od tych rzekomo egzystujących w tym świecie astralnym czy też czwartym wymiarze istot czegoś istotnego na temat np. majów? Są na tym forum przecież 'spece' od skoków kwantowych świadomości (wyjścia z ciała) więc powinni się tym zainteresować : D No chyba że te istoty nie chcą udzielać informacji, to w takim razie rodzi się problem, ale uważam że pytanie typu ' Czy cywilizacja Majów rzeczywiście miała kontakt z kosmitami?' zadawane przez cały oddział do zadań specjalnych złożony z elity forum na pewno da jakiś efekt :D Wątpię by procesor utrzymujący świat astralny wytrzymał takie stężenie spamu :D no chyba że dostaniemy bana na wyjście od nich : D I tak przy okazji, czy mógłby ktoś poza ciałem udać się na poziom kwantów? Coś mi mówi, że tamten świat rządzi się swoimi 'inteligentnymi' prawami, dlatego jest tak nieprzewidywalny :D No bo gdyby ktoś 'ponad' naszym wszechświatem chciał ogarnąć wzór na zachowanie takich ludzi, to by też włosy z głowy rwał ( wiem że nie biorę pod uwagę inteligencji na różnych poziomach, ale świat kwantowy śmierdzi mi fizycznym drugim wymiarem i dlatego tak bezkrytycznie )

Pozdrawiam rewolucjonistów. <3
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
heksakosjoiheksekontaheksa
post 27.10.2011 - 21:52
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8565

hehe bana na wyjścia :D
niezła hipoteza
było wiele hipotez bardzo wiele ,ale czemu odrazu kosmici przecież mogli też się kontaktować z MTJ
zawsze bili hipotezy i tego się nie zmieni zawsze będą powstawać nowe bardzeij zorganizowane po przez poprzednie hipotezy i na tych hipotezach będą się opierać teraźniejsze chipotezy ...
czemu? nie wiem tak już jest że hipotezy są nie oparte na dowodach NIESTETY
ps. są tam zasady silniejszy niszczy słabszego oczywiście chodzi o energie i tak zwane wibracje :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic