Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Dużą Jeszcze Brakuje?, Jaki jest ostatni krok po wibracjach, paraliżu ...
tekla5500
post 07.11.2011 - 21:11
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8350

Od roku po przeczytaniu trylogii R.A. Monroe staram się opuścić ciało. Od pierwszej próby mam takie same[lub ciekawsze] doznania. Mianowicie sama myśl o wyjściu wprowadza mnie w stan wibracji, po minucie mam paraliż. Uczucie falowania, wydaje mi sie że poruszam sie na prawo i lewo. Przed oczami widzę różne ciemne 'plamy/zamazane cienie' bardzo przypominają mi niektóre byty opisane przez Monroe, zawsze mam wrażenie że są przy mnie. Nie ukrywam.. trochę mnie to przeraża, mimo nadziei, że jest to tylko MTJ, którego zawsze proszę o pomoc. W ostatnim tygodniu były w mojej miejscowości 4 pogrzeby, czy te zmarłe osoby mogą się przyczynić do wyjścia z ciała?
Jaki jest ostatni krok po tych powyższych 'symptomach'?
ps. jestem nowa na forum, pewnie już takie pytanie było, jednak jest to dla mnie bardzo, bardzo ważne. Liczę, ze mi doradzicie ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 08.11.2011 - 12:37
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Czyli olać wszelkiego rodzaju ludzkie głosy itp? Obserwować tylko? Dzisiaj coś czarnego przykleiło mi się do karku. Co z tym gościem byś Deimond zrobił?:) Wolałbym, aby tyłka mi nie atakował:)

Ja starałem się wyjść z ciała przedzierając się przez opór dość mocny. Miałem pełną świadomość wychodzenia, ale ostatecznie nie wyszedłem tylko te po drodze głosy i czarna pijawka astralna?:) Urojona pijawka czy realny byt astralny? Jak sądzicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic