Ja już od miesiąca siedzie w dos'ach i powiem wam, że jeśli się tego odpowiednio słucha to działają wszystkie. Jedne silniej inne słabiej, ale każdy na pewno jakoś zadziała ;) na zachętę dam wam relację z jednego z nieoficjalnych dos'ów.
"Słuchałem właśnie "PureRelax (By Denosis) FINAL", właściwie jestem świeżo po seansie... No cóż, podczas nagrania niesamowity, nierealny wręcz stan błogości, zapadanie się w siebie. Kiedy nadeszła 2 fala tradycyjnych dźwięków dos'ów troszkę wyszedłem z tego stanu. Kiedy pojawiła się burza zacząłem czuć drętwienie na twarzy, ale do końca nagrania jakoś żadnych rewelacji. Koniec seansu, nie chce mi się ruszać i leżę z otwartymi oczami, zaczynam się jakby zagłębiać (jakieś 2 min po końcu nagrania), obraz zaczyna mi się rozmywać, słyszę szumienie, wręcz huk, w głowie, czuję jakbym zaczynał się unosić. I nagle fala strachu że wygląda to tak jakbym umierał :O na prawdę byłem pewien że zaraz umrę. Jak najprędzej ruszyłem ręką, potem nogą, przeszło. Koniec. Wygląda mi to na początek OOBE, paraliżu już wtedy nie było, mogłem się bez problemu poruszyć ale po prostu tego nie chciałem. Nie wiem kiedy to powtórzę ale teraz trochę się boję tego OOBE. A przecież czytałem o tym że może wyglądać jak umieranie! I tak się boję ;)"
Wtedy miałem pierwszy bliższy kontakt z OOBE, i prawdopodobnie od tego się zaczęło ;)
Pozdrawiam!