oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Obe Przeszkadzajki, Wszystko z zewnątrz i wewnątrz co nam przeszkadza!
nerhaa
post 13.07.2007 - 15:00
Post #1

Guests

PDF z opisem wszystkiego co mi przyszło do głowy.

W pdf'ie napisałem to wszystko co mi się przytrafiło/przytrafia do tej pory i powoduje rozproszenie, irytację i ogólnie przeszkadza w wyjściu z ciała. Nazywam to ogólnie Złośliwym losem, bo dziwnym trafem zdarza się właśnie podczas najważniejszych momentów. Może się komuś przyda, może ktoś uzna to za bzdurę, ale warto by ci, którym się inne rzeczy przytrafiły - również podzielili się z innymi - jak będziemy wiedzieć jakie dziwactwa mogą przeszkodzić w OBE, to ich unikniemy - przynajmniej ci, którzy jeszcze nie latają :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
luzak067
post 13.07.2007 - 16:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja propnuje tego nie czytać. Wiem że się naprcowałes nerhaa ale jak ktoś to przeczyta to mu nagle zacznie przeszkadzać to co do tej pory problemem nie było. Może to zzadziałać jak sugestia. Lepiej więc nie czytać, a jak przeczytacie to bedziecie wiedzieć o co mi chodziło.
Ja wam powiem jak osiągnac OOBE w łatwy sposób:
1) metoda 4+1
2) Gdy sie juz rozbudzimy kłądziemy się w pozycji odwrotnej do tej w której śpimy (czyli głowa gdzie nogi, a nogi gdzie głowa), nakładamy słuchawki z Hemi-Sync
3) Słuchamy hemi-sync około 20 min. Niewiem czy to działa w każdym razie jest takie coś jak leciutki trans i wtedy wogóle myśłi nie bombarduja
4) Zdejmujemy słuchawki i kładziemy się. Patrzymy się w ciemność przed oczami i staramy się nie myśleć o niczym, po hemi sync nie będzie to problemem.
5) Za jakis czas mamy wibracje i wychodzimy.

Na mnie to zawsze działa. bez hemi-sync musze leżeć dłużej, albo wogóle mi sięnie udaje, poniewąz bombadujamnie myśli, jeżeli tez masz z tym problem to przed próbą OOBE słuchaj koniecznie tych dzwięków.
Ja słucham najczęściej utworku Hemi-sync metamusic rain chimes.mp3 utowrek dostępny jest na moim downloadzie (Adres jest w temacie Obemaniakowy download na tym forum)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park