oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Obe Przeszkadzajki, Wszystko z zewnątrz i wewnątrz co nam przeszkadza!
nerhaa
post 13.07.2007 - 15:00
Post #1

Guests

PDF z opisem wszystkiego co mi przyszło do głowy.

W pdf'ie napisałem to wszystko co mi się przytrafiło/przytrafia do tej pory i powoduje rozproszenie, irytację i ogólnie przeszkadza w wyjściu z ciała. Nazywam to ogólnie Złośliwym losem, bo dziwnym trafem zdarza się właśnie podczas najważniejszych momentów. Może się komuś przyda, może ktoś uzna to za bzdurę, ale warto by ci, którym się inne rzeczy przytrafiły - również podzielili się z innymi - jak będziemy wiedzieć jakie dziwactwa mogą przeszkodzić w OBE, to ich unikniemy - przynajmniej ci, którzy jeszcze nie latają :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Conchita
post 13.07.2007 - 23:00
Post #2

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Nie chodzi o wyciągnięcie, bo to nie zadziała, tzn. nie będziesz pamiętał, ale o przesunięcie świadomości i energię w ciele niefizycznym. Jeśli uaktywnisz ciało niefizyczne to będzie łatwiej. Jedni robią to bwgenem inni czym innym, medytacją, wyobrażeniem ruchu w ciele niefizycznym, wszystko jedno, najlepiej robić to, co na nas najlepiej działa.

Powiem Ci tylko, że był taki czas, że wychodziłam co 3 dzień (potem odsypiałam 1-2 noce) w mocną fazę przez kilka lat nie stosując żadnych technik, a nawet specjalnie nie starając się o OBE. Ale pracowałam na to w dzień i wieczorem zwiększając właśnie świadomość i pobudzając ciało niefizyczne przez różne moje eksperymenty. Niektórzy tu podobno wychodzą codziennie, ci to dopiero mają rozruszane ciało niefizyczne, pełne energii..!!! Niestety potem życie mnie wciągnęło i liczba OBE drastycznie spadła. Teraz jak wszyscy grzecznie uczę się wychodzenia technikami, chociaż spontany jak najbardziej jeszcze się przytrafiają, ale rzadziej, oj duuużo rzadziej.

No i nieoceniona pomoc NP - pojawia ci się taki przy ciele i od tej samej obecności dostaje się wibracji... A jak się jeszcze napakujesz miłością i radością to już cię nie ma w ciele..:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park