Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Istoty Astralne, Czyli źródło Informacji?
HekTor
post 27.10.2011 - 21:15
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7546

Mam pytanko, jeżeli było już zadawane to z góry Sorry, mianowicie dlaczego nikt jeszcze nie dowiedział się od tych rzekomo egzystujących w tym świecie astralnym czy też czwartym wymiarze istot czegoś istotnego na temat np. majów? Są na tym forum przecież 'spece' od skoków kwantowych świadomości (wyjścia z ciała) więc powinni się tym zainteresować : D No chyba że te istoty nie chcą udzielać informacji, to w takim razie rodzi się problem, ale uważam że pytanie typu ' Czy cywilizacja Majów rzeczywiście miała kontakt z kosmitami?' zadawane przez cały oddział do zadań specjalnych złożony z elity forum na pewno da jakiś efekt :D Wątpię by procesor utrzymujący świat astralny wytrzymał takie stężenie spamu :D no chyba że dostaniemy bana na wyjście od nich : D I tak przy okazji, czy mógłby ktoś poza ciałem udać się na poziom kwantów? Coś mi mówi, że tamten świat rządzi się swoimi 'inteligentnymi' prawami, dlatego jest tak nieprzewidywalny :D No bo gdyby ktoś 'ponad' naszym wszechświatem chciał ogarnąć wzór na zachowanie takich ludzi, to by też włosy z głowy rwał ( wiem że nie biorę pod uwagę inteligencji na różnych poziomach, ale świat kwantowy śmierdzi mi fizycznym drugim wymiarem i dlatego tak bezkrytycznie )

Pozdrawiam rewolucjonistów. <3
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
HekTor
post 09.12.2011 - 00:01
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 7546

Dzięki za słowa wsparcia ^^ Właśnie poszło zamówienie na minerały i niech mnie diabli do piekła wezmą jak 150 zł poszło mi się pieprzyć xD
Profile CardPM
+Quote Post
Cold
post 09.12.2011 - 00:13
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8526

CYTAT(HekTor @ 09.12.2011 - 00:01) *
Dzięki za słowa wsparcia ^^ Właśnie poszło zamówienie na minerały i niech mnie diabli do piekła wezmą jak 150 zł poszło mi się pieprzyć xD

Najwyżej upchniesz je komuś w paczuszce z napisem "od Gwiazdora" :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic