oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wizje, mhmh.mh.m..h.m
Mero
post 13.12.2011 - 21:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam założyłem ten temat , nie wiem czy był już taki , możliwe ale chce żebyście tu opisali jak ćwiczyć wizje typu sny prorocze , mentalne zjawiska wizji, i wszystko z tym związane , oczywiście nie mam pojęcia czy da się to wyćwiczyć ale szukałem w internecie i nic nie znalazłem może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym więc zapraszam do dyskusji :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
TyHu
post 13.12.2011 - 23:03
Post #2

Coprobo
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Odrazu ćwiczyć a wiesz chociaż co to ? :)

Nie łatwo być wizjonerem , ja osobiście wizji używam do filtrowania rzeczywistości i używam metody wyfazowywania.

Najpierw musiałbym ci wytłumaczyć moją definicje fazy żebyś coś pojął

Nie jest skomplikowane poprostu właczam muzyke obojętnie jakiego gatunku ważne żeby była ta która mi się podoba i bardziej taka z przesłaniem a nie jakaś o dupie marynie.Nastawiam się na odbiór emocji obrazów... własnego Ja i świadomości , przestrzeni i czegoś tam wiecej co sobie ubzdurasz.

Po 1. jeśli tworzysz wizje nie może ona dosięgać cię emocjonalnie oraz bezpośrednio twojego JA a przede wszystkim ego, jeśli będzie inaczej bedziesz miał do czynienia ze schizowaniem.Przyglądasz się z boku jako obserwator.

Schizowanie czyli pozyskiwanie energi z 2 potencjałów coś na zasadzie prądu elektrycznego.Nie polecam szybko się wypalasz.

Po 2. Wizje tworzysz ty nie odwrotnie bo może być źle.Materiały podczas wizji mają płynąć swobodnie nie możesz ich zatrzymać.Każda wizja ma faze po wyfazowaniu sam obraz wizji nie ma najmnieszego sensu.
Z tą fazą jest tak że możesz ją zapamiętać i wtedy możesz przywołać obraz wizji.
np. objawia ci się obraz lasu i podczas tego czujesz spokój taki charakterystyczny.Potem gdy te uczucie nachodzi możesz zobaczyć ten las ponownie.

Po 3.Faza nigdy się nie powtarza może być tylko podobna.

I tu ważna zmyłka wizja nie służy do przepowiadania przyszłości i czy innych bzdetów .Faktycznie można to podważyć ale trza pamiętać że czas to iluzja i niestety krzywda z tego może wyniknąć.

Dla mnie wizja służy do oczyszczenia się,poukładania informacji oraz czerpania ich i podróżowania po umyśle.

Co do fazy to wytłumacze na pw dla zaiteresowanych albo tutaj napisze jeśli wszyscy będą chcieli czytać moje głupoty.

A jeszcze dodam zapamiętaj : otwarty umysł,w huj dystans do wszystkiego.Bez tego nie zrozumiesz przekazu i powyższy tekst będzie zbiorem zasad czy zakazów.Coś co nie ma sensu gdyż tam nie ma granic.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park