oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wizje, mhmh.mh.m..h.m
Mero
post 13.12.2011 - 21:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam założyłem ten temat , nie wiem czy był już taki , możliwe ale chce żebyście tu opisali jak ćwiczyć wizje typu sny prorocze , mentalne zjawiska wizji, i wszystko z tym związane , oczywiście nie mam pojęcia czy da się to wyćwiczyć ale szukałem w internecie i nic nie znalazłem może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym więc zapraszam do dyskusji :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Mero
post 13.12.2011 - 23:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No nie są to głupoty.. wiem że służy do wyciągania informacji i tym podobne.. ale czas to iluzja ale jednak istnieje w obecnym świecie i chodzi mi bardziej o przewidzenie niektórych zdarzeń w jakiś sposób czy po przez wizje czy jakiegoś takiego zjawiska są wizje przeszłości ale chodzi mi o te wizje przyszłości, co do ustosunkowanie się w roli obserwatora ok. ale uczucia są możliwe , i są może osoby które mają coś w tym stylu od urodzenia ale jak i zapewne da się tego jakoś nauczyć rozwinąć swoje umiejętności w tym kierunku , wszystko jest możliwe więc dlaczego nie .. ;p może ktoś zna jakieś techniki ku temu;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park