oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wizje, mhmh.mh.m..h.m
Mero
post 13.12.2011 - 21:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam założyłem ten temat , nie wiem czy był już taki , możliwe ale chce żebyście tu opisali jak ćwiczyć wizje typu sny prorocze , mentalne zjawiska wizji, i wszystko z tym związane , oczywiście nie mam pojęcia czy da się to wyćwiczyć ale szukałem w internecie i nic nie znalazłem może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym więc zapraszam do dyskusji :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KMA
post 14.12.2011 - 00:06
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

TyHu chętnie posłucham więcej Twojego wykładu :) No albo raczej poczytam ;) Więc mam nadzieję, że przedstawisz więcej informacji.

Co do przepowiadania przyszłości - też kiedyś chciałam mieć taką umiejętność, ale mi nie wychodzi. W mojej rodzinie są osoby, które mają prorocze sny - ja tego nie mam.
Ostatnio zajęłam się trochę tarotem i to też jest jakiś sposób na to, żeby spojrzeć na różne sprawy z innej perspektywy. Ludzie myślą, że tarot w jakiś magiczny sposób przepowiada przyszłość, ale spotkałam się z taką teorią, z którą sama się zgadzam - tarot pokazuje Ci jak wygląda obecnie sytuacja i wobec tego, jak może się rozwinąć w przyszłości. Ciekawa rzecz.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park