oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zjawiska Dotyczące Pierwszych Wrażeń Astralnych
adi69
post 26.10.2006 - 07:25
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

W moim temacie chciałbym poprosić was o to jak pokonać bariere wyjścia z ciała, gdy ma się wibracje lub gdy zaczyna coś się dziać z moim ciałem. Mianowicie:

1. Gdy już prawie wychodzę z ciała, mam problem z pokonaniem tej granicy pomiędzy wyjściem, a gdy jestem jeszcze w ciele.

Proszę was o pomoc: Wyjaśnijcie mi jaki jest sposób na pokonanie tego strachu i jak pokonać tą bariere!!!

Z góry dzięki za odpowiedź.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Lukasz
post 26.10.2006 - 14:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Witaj,

Nie wiem czy wiesz, ale znalazles sie raczej na powaznym forum, przycztaj to: http://dziecineo.prv.pl/ i sie zastanow.

A co do twojego pytania to mysle ze odpowiedz tkwi w samym sobie. Zastanow sie czego sie boisz, użyj afirmacji typu "Nie bede juz wiecej sie bał ...* szybko i bez kłopotów wyjde z ciala" i powtazaj to przez caly dzien, a jezeli chodzi o techniki wyjscia to cale forum jest miedzy innymi o tym wiec niezaszkodzi poszukac.

...* wpisz tam to co cie dreczy, jezeli to jest jakas nieprzyjazna tobie energia mozesz dodac by odeszla i nie powracala nigdy (wygnaj ja).

Pozdrawiam,
Łukasz.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park