Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Potrzebna Porada
BobBlunt
post 19.12.2011 - 19:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8445

Siema. Sprawa wygląda tak, zastanawiam się co to może być, opiszę to uczucie. W nocy po relaksacji kiedy czuję, że moje ciało zasypia, przestaję je czuć. Ale natomiast odczuwam je wewnętrznie, zaczyna się od nóg. Kiedy podtrzymuję świadomość w pewnych momentach przechodzi mnie taka fala, trwa kilkanaście sekund i znowu czuję całe ciało od wewnątrz, po tym znowu ta fala. Nie przypomina to jak to ludziska opisują wibracji, czy prądu. Co to jest? Mogę robić tak cały czas przez 2 godziy nawet. Kiedy nie ruszam się i podtrzymuję świadomość, wpatruję się w czerń pod powiekami cały czas. Nie wiem gdzie leży u mnie pies pogrzebany w wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
BobBlunt
post 20.12.2011 - 13:08
Post #2

Znajomy Rodziny

tzn codziennie próbuje więc może kiedyś... jakie afirmacje, co w nich ma być, chęć wjścia czy coś jeszcze?
Profile CardPM
+Quote Post
Jamba91
post 20.12.2011 - 22:35
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 7655

CYTAT(BobBlunt @ 20.12.2011 - 13:08) *
tzn codziennie próbuje więc może kiedyś... jakie afirmacje, co w nich ma być, chęć wjścia czy coś jeszcze?

przeszperaj forum, naprawde, jest mnóstwo tematów, nie koniecznie takich jak Twój, ale przybliżonych, i tam masz odpowiedzi na każde nurtujace pytanie :) a w afirmacjach to musisz MTJ prosić o pomoc w wyjsciu
Profile CardPM
+Quote Post
BobBlunt
post 21.12.2011 - 12:34
Post #4

Znajomy Rodziny

Powiedzcie mi czy jak już przyjdą wibracje to co mogę zrobić, żeby one trwały dłużej. Bo mam tak, że przez około 2 godziny mam kilkadziesiąt wibracji, które zanikają. Właśnie jestem w kropce bo nie wiem co dalej jak już przyjdą.
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 21.12.2011 - 18:04
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

CYTAT(BobBlunt @ 21.12.2011 - 12:34) *
Powiedzcie mi czy jak już przyjdą wibracje to co mogę zrobić, żeby one trwały dłużej. Bo mam tak, że przez około 2 godziny mam kilkadziesiąt wibracji, które zanikają. Właśnie jestem w kropce bo nie wiem co dalej jak już przyjdą.

trzeba zapamiętać ten stan i wtedy samemu go wywoływać/podtrzymywać , najważniejsze to dobrze zapamiętać stan wibracji :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic